Howard Shore - Hobbit
Re: Howard Shore - Hobbit
zgodnie z przypuszczeniami - obszerne recki w najważniejszych światowych dziennikach twierdzą że to najlepszy film z trylogii hobbita
oceny głównie 4/5.

#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Muza nadal nie wypłynęła? To, co leciało wczoraj podczas uroczystej premiery brzmiało zachęcająco.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

za rok reżyserska wersja. Jackson rzekł, że będzie dłuższa o prawie 30 minut - Peter Jackson Says THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES Extended Cut Will Include Around 30 Minutes of Additional Footage - http://collider.com/the-hobbit-3-extend ... RtskA6B.99
#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
A za dwa lata zapewne Hobbit: The Complete Recordings
Pytanie, kto to przetrwa

Pytanie, kto to przetrwa

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
MOTHER OF GODAdam pisze:za rok reżyserska wersja. Jackson rzekł, że będzie dłuższa o prawie 30 minut

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Se włączą pauzę na odtwarzaczu i pójdą do kibelka czy coś
Pomyśl sobie lepiej o maratonie trzech rozszerzonych wersji 

przesadzasz, każda była średnio o 20 min dłuższa. a np Smaug o 26. i nikt nie krzyczał.Wawrzyniec pisze:MOTHER OF GODAdam pisze:za rok reżyserska wersja. Jackson rzekł, że będzie dłuższa o prawie 30 minutCzy oni nie mają litości? A co z kobietami, dziećmi i starcami? Co z nimi?
![]()
![]()
![]()
#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Poza tym Bitwa jest najkrótszym filmem serii, więc nawet jak przydupcą kolejne 30 minut, to od długiego siedzenia przed telewizorem nikt hemoroidów raczej nie dostanie.

No jak nie chcesz, to nie słuchaj. W każdym razie deluxe jest już dostępny, jestem ciekaw co Shore wymyślił w ostatniej podróży do Śródziemia 

ja tam już lece 3 raz całośc, a Ty mi tu o słuchaniu mówisz
cza się wgryźć, ale to chyba najlepszy z tej trylogii. tylko ch** wi ile z tego zostanie w filmie, a ile nie weszło..

#FUCKVINYL