A gdzie jest?bladerunner20 pisze:słyszeliście kawałek henryka IV?:)
Hans Zimmer - Sherlock Holmes
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nieźle to teraz z Hornera na Zimmera przeszło
Świetnie, ale jeżeli już chcecie poznać moje zdanie to ja np. zdecydowanie wolę okres od "Black Album" w tym takie płyty jak "Load" czy "Reload"
P.S. Szanowny Babuchu, jakbyś kiedyś przeprowadzał wywiad z Zimmera i np. nie znał języka niemieckiego, a chciałbyś przeprowadzić wywiad po niemiecku (nie pytaj się dlaczego) to zawsze mógłbym robi za tłumacza

P.S. Szanowny Babuchu, jakbyś kiedyś przeprowadzał wywiad z Zimmera i np. nie znał języka niemieckiego, a chciałbyś przeprowadzić wywiad po niemiecku (nie pytaj się dlaczego) to zawsze mógłbym robi za tłumacza

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ja ja, wiemyWawrzyniec pisze:P.S. Szanowny Babuchu, jakbyś kiedyś przeprowadzał wywiad z Zimmera i np. nie znał języka niemieckiego, a chciałbyś przeprowadzić wywiad po niemiecku (nie pytaj się dlaczego) to zawsze mógłbym robi za tłumacza![]()

Ostatnio zmieniony czw sty 07, 2010 14:42 pm przez Adam, łącznie zmieniany 2 razy.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Proszę, proszę udzielanie się na tym forum jest niebezpieczniejsze niż myślałemAdam Krysiński pisze:Gaszzz... Wawrzyniec, to już się lepiej nie odzywaj w tym wątku na temat tego zespołu, bo Cię z Markiem pobijemy;-);-)

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
http://watertower-music.com/sherlockholmes/musicians/
przecież to jest jakaś qwa żenada...
I Anka-Maria jeszcze się musiała zniżyć do tego poziomu? Nie wiedziałem że ona tam sola daje... Gra przecież nie od dziś z takimi sławami na scenach..Po co jej to było.. Widać Hansu czekiem sypnął..
Panie Diego - takie coś to by małpa kamykiem uderzyła w struny jakby się jej to raz pokazało.. Rusek na 1 filmiku nieźle zjarany dokumentnie.. No ale ostatnie filmiki na stronie to już mówia wszystko..
przecież to jest jakaś qwa żenada...
I Anka-Maria jeszcze się musiała zniżyć do tego poziomu? Nie wiedziałem że ona tam sola daje... Gra przecież nie od dziś z takimi sławami na scenach..Po co jej to było.. Widać Hansu czekiem sypnął..
Panie Diego - takie coś to by małpa kamykiem uderzyła w struny jakby się jej to raz pokazało.. Rusek na 1 filmiku nieźle zjarany dokumentnie.. No ale ostatnie filmiki na stronie to już mówia wszystko..
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=xU7TPqMNfG8Mystery Man pisze:Wracając do tematu. Na movie-wave.net czytamy:
"The main theme - brilliantly effective - skirts pretty close to Morton's theme from Ennio Morricone's timeless Once Upon a Time in the West"
Ten temat Mortona, który to dokładnie ? Może ktoś przytoczyć.
Piękny temat, na płycie może nie robi wielkiego szału, ale w filmie maestria, jak i zresztą cały score Morricone. Porównywanie do tego tej kupy od Zimmera to jakaś kpina.