THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Re: (???) - "SKYFALL" (BOND 23) / NEWSY
No co Wy, nie zauważyliście, że wszystko ostatecznie trafia do Desplata? 

Już promo ze Złotym Kompasem pewnie wysłałhp_gof pisze:No co Wy, nie zauważyliście, że wszystko ostatecznie trafia do Desplata?

wczoraj w finale Mam Talent jedynym akcentem filmowym był Arnold. David Arnold - TVN wie co dobre
zapodali dwa pierwsze kawałki scoru z Quantum
a jedna laska z finalistek śpiewała Tomorrow Never Dies 

zapodali dwa pierwsze kawałki scoru z Quantum

NO CD = NO SALE
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Za rok będą tańczyć do Thomas Newman - Skyfall Finale and End Titles.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie kraczMarek Łach pisze:Za rok będą tańczyć do Thomas Newman - Skyfall Finale and End Titles.

Cholera nie pojmuję tego. Jak na TVNie wykorzystają coś Zimmera to jest wielki śmiech na sali. "Ha ha do tego właśnie ta muzyka się nadaje, aby ją w TVNie puszczać. Ha ha Ha LOL Ha ha Ha LOL". A kiedy puszczą coś Arnolda to jest "cool". Nie ogarniam.Adam pisze:wczoraj w finale Mam Talent jedynym akcentem filmowym był Arnold. David Arnold - TVN wie co dobre![]()
zapodali dwa pierwsze kawałki scoru z Quantuma jedna laska z finalistek śpiewała Tomorrow Never Dies

#WinaHansa #IStandByDaenerys
za rok to njuman wyląduje na samym dnie i dołączy do Serry w temacie BondaMarek Łach pisze:Za rok będą tańczyć do Thomas Newman - Skyfall Finale and End Titles.

Wawrzyniec pisze:Cholera nie pojmuję tego. Jak na TVNie wykorzystają coś Zimmera to jest wielki śmiech na sali. "Ha ha do tego właśnie ta muzyka się nadaje, aby ją w TVNie puszczać. Ha ha Ha LOL Ha ha Ha LOL". A kiedy puszczą coś Arnolda to jest "cool". Nie ogarniam.
a kiedy ja się smiałem że dają Hansa w tym programie?

przy okazji:
45-minutowy dokument o muzyce z bonda - Barryego i Arnolda i wywiady z nimi:
http://www.youtube.com/watch?v=Pji279OW ... F367378293

Barry mówi gaże

NO CD = NO SALE
Co za bzdurazresztą ostatnio sobie pomyślełem że bedzie lepiej jak zrobi to njuman - dostanie za darmo gwoździa do swojej trumny bo spartoli kolejny film i to najwiekszy do jakiego (by)pisał![]()

Nie bzdura, tylko Adam się znowu napierdolił i usiadł do kompaMystery Man pisze:Co za bzdura

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chociaż i ja nie chciałbym Newmana do tego filmu, to jednak i tak jest mi niepojęta, skąd u Adama, taka niechęć, wręcz nienawiść co do tego kompozytora?
Adamie cóżesz Thomas Newman Ci uczynił

Adamie cóżesz Thomas Newman Ci uczynił

#WinaHansa #IStandByDaenerys
jaka znów nienawiść? be cool man.. koleś po prostu kurewsko zamula i tyle
Desplat czasem go przebijał ale szybko się poprawiał i nie brnął dalej tą idiotyczną drogą. nie bede pisał nic wiecej wystarczy poczytać opinie Bonda czy Schweigera o nim
a angaz Arnolda do bonda jest mi objętny od parudziesięciu dni, bo wiem że go nie zrobi
a Maras to może nie wiem, niech lepiej sprawdzi czy dziadek Enjo oby jeszcze żyje czy coś? Bo pisanie o end credits njumana z bonda które nie istnieją jeszcze, to słabe jest i mało mnie rusza 

NO CD = NO SALE
A co do potencjalnego angażu Newmana. Tu nie chodzi o to czy Newman będzie komponować do Bonda, ale o to czy będzie chciał do niego komponować. Przez całą karierę zawsze starannie wybierał sobie projekty, które go interesowały i inspirowały i trochę wątpię, patrząc przez przekrój całej jego kariery, aby Skyfall był filmem będącym w kręgu zainteresowań Newmana, choć jak Mendes zrobi rzeczywiście dobre kino, a nie tylko pościgi, bijatyki i strzelaniny, to kto wie...
Re: ??? - 007 SKYFALL (LISTOPAD 2012) / NEWSY
obudź się
tu chodzi o kasę tylko. wszystkie gadania o wybieraniu starannym projektów to ściema. bierze się to co dają, rozsyła dema do każdego projektu jak leci bo agentom też na tym zależy, a jak w danej chwili jest wybór to wtedy wybiera się ewentualnie oferty. mi już obojętne kto będzie pisał. bond to najdroższa seria kina na której łapy od 50 lat trzyma jedna i ta sama, jedna z najbogatszych rodzin filmowych i każdy marzy by do tego dołączyć, choć mało kto wprost jak np. Spielberg, się do tego przyzna.
btw - polecam dokładnie przeczytać zajebisty artykuł
http://www.dailymail.co.uk/femail/artic ... artin.html

btw - polecam dokładnie przeczytać zajebisty artykuł

NO CD = NO SALE
Re: ??? - 007 SKYFALL (LISTOPAD 2012) / NEWSY
Sam się obudźAdam pisze:obudź siętu chodzi o kasę tylko. wszystkie gadania o wybieraniu starannym projektów to ściema. bierze się to co dają, rozsyła dema do każdego projektu jak leci bo agentom też na tym zależy, a jak w danej chwili jest wybór to wtedy wybiera się ewentualnie oferty. mi już obojętne kto będzie pisał. bond to najdroższa seria kina na której łapy od 50 lat trzyma jedna i ta sama, jedna z najbogatszych rodzin filmowych i każdy marzy by do tego dołączyć, choć mało kto wprost jak np. Spielberg, się do tego przyzna.

Stąd też powiedzenie, "kręcimy suburbian drama, bierzemy Newmana"

Ps. Nie wiem czy zauważyliście, ale Newman komponuje tylko do dobrych filmów, przypadek? Nie sądzę, bo jak wspomniałem, sam wybiera sobie projekty i gdzieś od początku lat 90, gdzie już wyrabiał sobie markę, nie napisał muzyki do żadnego słabego obrazu.
zamulasz to Ty od początku tego tematu - nie lubisz Newmana? ok, bardziej na ten fakt wyjebane mieć nie mogę, ale przynajmniej nie ośmieszaj się podobnymi komentami, bo już dawno zostało Ci udowodnione, że praktycznie nie znasz jego twórczości.Adam pisze:koleś po prostu kurewsko zamula i tyle
ale autorytetywystarczy poczytać opinie Bonda czy Schweigera o nim