Wyczekiwane score'y
Re: Wyczekiwane score'y
Ależ oczywiście. Na dodatek nie jestem pewien czy wrzucenie na YT, ale z zaznaczeniem tej formułki o braku praw, że należą do kogoś tam itp, nie jest dozwolone. Tak to by przecież wszystko usuwali, poczynając na filmach, filmikach, skrótach, filmach tribute, muzie, coverach itp itd..
NO CD = NO SALE
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
No to trzeba brać się wieczorem za przesłuchanie tego cacka

To samo z Adele, wrzuciła Skyfall na youtube, ale to była najlepsza promocja z możliwych, bo sekundę po premierze tysiące osób by ją wrzuciło, a tak każdy portal wiedząc, że to legalne źródło dawał do tego linki i każdy na świecie mógł sobie tego przesłuchać, a piosenka i tak króluje na szczytach list sprzedaży. Tak samo zrobił Morgan z Dreddem i myślę, że wielu kompozytorów, jakby mogło, też tak robiło. Np Tyler który udostępniał po połowie różnych ścieżek na swojej stronce, ale kazano mu te procedery zaprzestać. Taki Youtube i soundcloud, to nic jak tylko dodatkowa, darmowa promocja.Ależ oczywiście.
ale tylko z TransamiMystery Man pisze:Np Tyler który udostępniał po połowie różnych ścieżek na swojej stronce, ale kazano mu te procedery zaprzestać.

a wracając do Impossible - Quartet napisał, że na przełomie listopada i grudnia wyda tłoczoną wersję anglojęzyczną/międzynarodową całej płyty i książeczki - bo na chwilę obecną jest tylko hiszpańska i z 12-stronicową książeczką tylko po hiszpańsku.
NO CD = NO SALE
Sam film zaś, zanotował w Hiszpanii największe otwarcie wszech czasów. Dlatego tak namiętnie wydają tą muzykę 

- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
No i bardzo dobrze, Velazqueza nigdy za wiele 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
no Hiszpanie mają teraz dużo czasu na kino, szczególnie młodzi do trzydziestki plus minus co drugi ma jakieś zajęcie poza chodzeniem do kinaMystery Man pisze:Sam film zaś, zanotował w Hiszpanii największe otwarcie wszech czasów. Dlatego tak namiętnie wydają tą muzykę

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie wiem czy kradną, ale da się zauważyć całkiem sporo bezdomnych. Natomiast system pracy w Hiszpanii jest rozwalający: rano o 7 nie kupisz bułki, bo zamknięte, o 14-17 nie kupisz bułki, bo zamknięte, o 20 kupisz bułkę, ale już jest stara i niedobra
Ale tak to ogólnie Hiszpanie są sympatyczni, tylko nie tędy droga do wyjścia z kryzysu 

a więc stara jak świat prawda - piniondze to by wszyscy chcieli tyko robić ni ma komu.hp_gof pisze:Natomiast system pracy w Hiszpanii jest rozwalający: rano o 7 nie kupisz bułki, bo zamknięte, o 14-17 nie kupisz bułki, bo zamknięte, o 20 kupisz bułkę, ale już jest stara i niedobra
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
a ja słyszałem, że od pracy to się jedynie garbu można dorobić, i kibicuję Hiszpanom 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A sjesta typowe dla państw basenu Morza Śródziemnego. We Włoszech to samo, wszystko zamknięte, zero żywej duszy na ulicach. Oczywiście sjesta uwarunkowana też jest klimatem, ale mimo wszystko jednak taki rozkład pracy wyjść z kryzysu nie pomoże. Włosi też są sympatyczni, nie wiem jak Grecy, gdyż nie miałem okazji poznać. Ale jakoś dziwnie największe kryzysy mam tam na południu. Może to tylko zbieg okoliczności.hp_gof pisze:Natomiast system pracy w Hiszpanii jest rozwalający: rano o 7 nie kupisz bułki, bo zamknięte, o 14-17 nie kupisz bułki, bo zamknięte, o 20 kupisz bułkę, ale już jest stara i niedobraAle tak to ogólnie Hiszpanie są sympatyczni, tylko nie tędy droga do wyjścia z kryzysu

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.