i krzyż to też Ty schowałeś?Wawrzyniec pisze:A i jeszcze mnie w 2010 roku na Krakowskim Przedmieściu Straż Miejsca zatrzymała i spisała, gdyż podobno jednej babci powietrze z roweru spuściłem.

i krzyż to też Ty schowałeś?Wawrzyniec pisze:A i jeszcze mnie w 2010 roku na Krakowskim Przedmieściu Straż Miejsca zatrzymała i spisała, gdyż podobno jednej babci powietrze z roweru spuściłem.
Wawrzek, a może ten mandat to był za to że spuściłeś z krzyża w miejscu publicznymKoper pisze:i krzyż to też Ty schowałeś?Wawrzyniec pisze:A i jeszcze mnie w 2010 roku na Krakowskim Przedmieściu Straż Miejsca zatrzymała i spisała, gdyż podobno jednej babci powietrze z roweru spuściłem.
Też się zdziwiłem, zresztą to jest całkiem ciekawa sprawaSzczypior pisze:To Rubinstein dostał Oscara? Na IMDb nic o tym nie ma.
no to dupa zbita, na 95% nie przyjadęhp_gof pisze:Dokładna data nie jest jeszcze znana (na razie tylko ogólnie - czerwiec 2016).
Kaczmarek ma korzenie w Łodzi, Rubinstein był z Łodzi, Jarek jest z Łodzi. PRZYPADEK???hp_gof pisze:Wiadomo też, że dziadek Kaczmarka i wcześniejsze pokolenia pochodzili z Łodzi![]()
E, ten Oscar to był za aktorstwo... o.OWojtek pisze:Też się zdziwiłem, zresztą to jest całkiem ciekawa sprawaSzczypior pisze:To Rubinstein dostał Oscara? Na IMDb nic o tym nie ma.
http://www.muzeum-lodz.pl/pl/zbiory/obi ... tka-oskara
No ba.hp_gof pisze:Tak, tak, i spłonął kościół z XVIII wieku, a Paris Hilton zgubiła w Łodzi pierścionek (w samolocie; ale się znalazł)Cieszę się, że czytasz wiadomości.