FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Bo jak kibice Arki Gdyni przyjeżdżali na mecze do Łodzi, to chowałeś się po piwnicach. Przyznaj się 

Już mówiłem. Nie interesuję się futbolem, więc nie muszę się chować
Zresztą statystyki policyjne mówią coś zupełnie innego niż subiektywne odczucia i stereotypy.

A może hpek sam spuszczał wpierdol, niby taka cicha woda, a w rzeczywistości król gangsterki w ŁodziGhostek pisze:Bo jak kibice Arki Gdyni przyjeżdżali na mecze do Łodzi, to chowałeś się po piwnicach. Przyznaj się

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
To teraz wyobraź sobie taką sytuację:hp_gof pisze:Już mówiłem. Nie interesuję się futbolem, więc nie muszę się chować![]()
- Hej, ty! Za kim jesteś?
- Nie interesuję się głupią piłką.
...
I wiadomo co by się stało

Templar:
nie wiem, od czasów browarowych ustawek z Mario nie bywałem w Łodzi i nie wiem, kto tam czai się na przyjezdnych.

Znam dużo dotkliwsze metody upokorzenia ludzi niż ordynarny wpierdolTemplar pisze:A może hpek sam spuszczał wpierdol, niby taka cicha woda, a w rzeczywistości król gangsterki w Łodzi

PS. W tej chwili na przyjezdnych czają się koparki, żurawie i wykopy

Pewnie katowanie Desplatem.hp_gof pisze: Znam dużo dotkliwsze metody upokorzenia ludzi niż ordynarny wpierdolDużo subtelniejsze

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Nie, słuchanie Desplata to przyjemność i zaszczyt 

Spuszczanie wpierdolu przez dresów to też dla nich przyjemność. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
nawet wychowawczo?hp_gof pisze:I nigdy wpierdolu nie dostałem

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Bezstresowe wychowanie
Aczkolwiek słowa bolą bardziej niż zły dotyk
W sensie: uderzenie pięścią czy pasem 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No tak, gdyż "zły dotyk" to chyba określenie pedofilii. Ale co do tego, że słowami można zadać największy ból to się zgadzam. Dlatego też np. dzieci są najbrutalniejsze jeżeli chodzi o ranienie innych. A im mniejsze tym gorsze i brutalniejsze w zadawaniu bólu. Takie przedszkole, to prawdziwe piekło.
P.S. A do Łodzi nic nie mam, gdyż nigdy tam nie byłem. Za to w Warszawie ile razy jestem to coś się dzieje: a to z kawiarni wyrzucą, gdyż poproszę o lekkie przyciszenie muzyki, a to na Dworcu Centralnym czekając na spóźniony pociąg policja zatrzyma, gdyż chodzę, a to na przejściu dla pieszych omal mnie nie facet nie przejdzie i jeszcze zwyzywa: "Spierdalaj chuju!". Ech... A i jeszcze mnie w 2010 roku na Krakowskim Przedmieściu Straż Miejsca zatrzymała i spisała, gdyż podobno jednej babci powietrze z roweru spuściłem.
P.S. A do Łodzi nic nie mam, gdyż nigdy tam nie byłem. Za to w Warszawie ile razy jestem to coś się dzieje: a to z kawiarni wyrzucą, gdyż poproszę o lekkie przyciszenie muzyki, a to na Dworcu Centralnym czekając na spóźniony pociąg policja zatrzyma, gdyż chodzę, a to na przejściu dla pieszych omal mnie nie facet nie przejdzie i jeszcze zwyzywa: "Spierdalaj chuju!". Ech... A i jeszcze mnie w 2010 roku na Krakowskim Przedmieściu Straż Miejsca zatrzymała i spisała, gdyż podobno jednej babci powietrze z roweru spuściłem.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
PrawdaDanielosVK pisze:Drodzy forumowicze, rozmawiając z hp musicie pamiętać, że Łódź jest zajebista, przepiękna i można w niej wszystko, poza dostaniem wpierdolu oczywiście.

Pewnie tak, tylko nie pyta o kluby - dialog wygląda raczej tak:Templar pisze:A może hpek sam spuszczał wpierdol, niby taka cicha woda, a w rzeczywistości król gangsterki w ŁodziGhostek pisze:Bo jak kibice Arki Gdyni przyjeżdżali na mecze do Łodzi, to chowałeś się po piwnicach. Przyznaj się
-Te, kurwa, za kim jesteś? Desplat czy Zimmer?
-No Interstellar był dośc niesamowity, więc powinien dostać oskara za muzy...
Resztę można sobie wyobrazić

Pewnie nie chciałeś, żeby dojechała do lokalu wyborczego głosować na JarkaWawrzyniec pisze:A i jeszcze mnie w 2010 roku na Krakowskim Przedmieściu Straż Miejsca zatrzymała i spisała, gdyż podobno jednej babci powietrze z roweru spuściłem.

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
^^ Uważam, że fajna jest ta kampania z psimi nieczystościami. A problem jest ogólnopolski, tylko że my go nagłaśniamy 
Po drugie, nie zabijam za przynależność do innego klubu kompozytorskiego, sam należę jednocześnie do #TeamAlexandreDesplat #TeamDarioMarianelli #TeamMichaelGiacchino #TeamAbelKorzeniowski #PlumpScoreWins
Zimmera też słucham jak coś mnie zainteresuje
Mało tego, o ile w necie dużo nawijam o Desplacie, to jak się spotykam z niektórymi z Was na żywo, to nagle o Desplacie Wy się uaktywniacie, a ja wcale na ten temat gadać nie mam ochoty
Wawrzek, a ja nie byłem ani w Berlinie, ani w Rzeszowie, sam jestem ciekaw, o Rzeszowie słyszałem dużo dobrego i nie mam uprzedzeń do innych miast
Staram się widzieć same pozytywne strony, bo przecież to jeden kraj (mówię o miastach polskich, już nie o Berlinie)
Może skończmy już ten offtop?
Jeszcze wracając do Transatlantyku, mały przedsmak tego co oferuje EC1 (w którym ma się część festiwalu ponoć odbywać). Hala maszyn (skojarzenia z halą ocynowni uzasadnione, choć zupełnie inna skala, bo to elektrociepłownia, a nie huta)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55A1FB15
A tu EC1 Wschód z zewnątrz: http://bi.gazeta.pl/im/e3/3c/dd/z14499043Q.jpg
oraz https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 0167_o.jpg
Bardziej panoramicznie na całość kompleksu (EC1 Wschód i Zachód) tam w tle za dworcem: http://i.imgur.com/v1nmKQC.jpg
Nie wstawiam zdjęć, bo zapewne nie wolno, więc są linki.

Po drugie, nie zabijam za przynależność do innego klubu kompozytorskiego, sam należę jednocześnie do #TeamAlexandreDesplat #TeamDarioMarianelli #TeamMichaelGiacchino #TeamAbelKorzeniowski #PlumpScoreWins

Wawrzek, a ja nie byłem ani w Berlinie, ani w Rzeszowie, sam jestem ciekaw, o Rzeszowie słyszałem dużo dobrego i nie mam uprzedzeń do innych miast

Jeszcze wracając do Transatlantyku, mały przedsmak tego co oferuje EC1 (w którym ma się część festiwalu ponoć odbywać). Hala maszyn (skojarzenia z halą ocynowni uzasadnione, choć zupełnie inna skala, bo to elektrociepłownia, a nie huta)

A tu EC1 Wschód z zewnątrz: http://bi.gazeta.pl/im/e3/3c/dd/z14499043Q.jpg
oraz https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 0167_o.jpg
Bardziej panoramicznie na całość kompleksu (EC1 Wschód i Zachód) tam w tle za dworcem: http://i.imgur.com/v1nmKQC.jpg
Nie wstawiam zdjęć, bo zapewne nie wolno, więc są linki.
Co Ci mogę napisać? Masz talentWawrzyniec pisze:Za to w Warszawie ile razy jestem to coś się dzieje: a to z kawiarni wyrzucą, gdyż poproszę o lekkie przyciszenie muzyki, a to na Dworcu Centralnym czekając na spóźniony pociąg policja zatrzyma, gdyż chodzę, a to na przejściu dla pieszych omal mnie nie facet nie przejdzie i jeszcze zwyzywa: "Spierdalaj chuju!". Ech... A i jeszcze mnie w 2010 roku na Krakowskim Przedmieściu Straż Miejsca zatrzymała i spisała, gdyż podobno jednej babci powietrze z roweru spuściłem.

To jeszcze kończąc temat Lyncha:Mefisto pisze:W Łodzi? Tym mieście, które wygoniło Lyncha?
Spoiler: