NAGRODY BRANŻOWE
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Re: NAGRODY BRANŻOWE
Ale wzruszający moment! Taki geniusz, ten łamiący się głos, ta klasa (z ukłonem w stronę Williamsa), ta słabość starego człowieka, który komponuje wciąż tak potężną muzykę. Piękne!
Wreszcie jakiś dobry muzyczny akcent wieczoruhp_gof pisze:O kurwa, reklama at&t z muzyką Desplata z Tree of Life![]()
![]()

No i Ennio, he won because he's old

Kastrat wygrał, szkoda, że nie Gaga czy Manta Ray, ale przyjęte do wiadomości.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, dekolt Olivii Wilde. Są jednak jakieś dobre momenty tej gali.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wzruszający Ennio, tak samo wzruszony jak przy honorowym oscarze, może nawet bardziej
Akademia się rehabilituje
Nie pojechał na marne! Bardzo dobrze! 

- Wojteł
- John Williams
Przepraszam, coś się... co się popsuło i nie było mnie słychać, to ja powtórzę: Wynik kategorii best original score to jest jakaś porażka! Ja myślę, że te amerykańskie głupie społeczeństwo, ta banda imbecyli, która głosowała na tych *** karakanów z Włoch to jest jakieś nieporozumienie! Jesli tyle dla was znaczy, jeśi tyle dla was znaczy takie zaangażowanie społeczne, że Williams postawił na szali Most Szpiegów, swoje zdrowie, swoje życie towarzyskie, to was się powinno jebać kurwa. Nie na Williamsów, nie na Johansonów, tylko jakichś Morriconów makaroniarzy. Jeśli was nie obchodzi, że ten człowiek ma 118 zilustrowanych filmów....
A tak na poważnie - Williams Ennio dwa bratanki, naprawdę wzruszające było zobaczyć Morricone odbierającego statuetkę i wygłaszającego tę piękną przemowę, uścisk dłoni i wymiana serdeczności z Williamsem, ten łamiący się ze wzruszenia głos... A Williamsowi życzę, żeby zgarnął szóstego oskara za Epizod VIII albo kolejny film Spielberga
P.S. chciałem wyłączyć zaraz po tej kategorii, ale dobrze, że zostawiłem - cycki Olivii
A tak na poważnie - Williams Ennio dwa bratanki, naprawdę wzruszające było zobaczyć Morricone odbierającego statuetkę i wygłaszającego tę piękną przemowę, uścisk dłoni i wymiana serdeczności z Williamsem, ten łamiący się ze wzruszenia głos... A Williamsowi życzę, żeby zgarnął szóstego oskara za Epizod VIII albo kolejny film Spielberga
P.S. chciałem wyłączyć zaraz po tej kategorii, ale dobrze, że zostawiłem - cycki Olivii

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Looknijcie na mojego fejsa kto jako pierwszy zalajkował mój najnowszy post. 

Jakby kogoś interesowało to za muzykę na tej gali odpowiada jakiś Harold Wheeler 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
OK sądzę, że w Galaktyce jest wystarczająco dużo Łowców Nagród.Templar pisze:Jakby kogoś interesowało to za muzykę na tej gali odpowiada jakiś Harold Wheeler

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Lubię Iniaritu lubię The Revenant, ale wolałbym Millera i Mad Maxa.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czy w Room jest taka skoczna wesoła muzyczna, że grają ją kiedy Brie Larsson wygrywa? 

Swoją drogą zauważyliście, że orkiestra jest pod sceną w tym roku, a nie gdzieś w innym budynku jak ostatnio? 

- Wojteł
- John Williams
Widzę, że Leo nie mógł sobie odpuścić ekologicznego pierdololo 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara