A wcale nie.Byłam przy tym jak podpisywał książeczki jakiemuś chłopakowi-miał prawie wszystkie soundtracki Kaczmarka.Podpisał bez zajaknięcia i tylko na koniec powiedział,że juz chyba za dużo skomponował,i musi kończyć karierę:PBucholc Krok pisze:Ale po noć w zeszłym roku były jakieś problemy z podpisaniem książeczek.. ponoć już nie był taki miły.ewelina pisze:A co do pana Jana Kaczmarka to jest niesamowicie skromnym i życzliwym człowiekiem.Pamiętam,ze po 2 fmf byłam mile zaskoczona,ze jest tak otwarty do ludzi,i woli rozmawiać ze słuchaczami,niż z organizatorami.
Kobiety a muzyka filmowa
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie byłem na żadnym festiwalu w Krakowie. A co do podpisywania to wiem z dobrego źródła.Adam Krysiński pisze:Bucholcowi nie chciał pewnie podpisać i ploty teraz tu nam rozsiewaJanek podpisywał jak leci, nawet 15 zdjęć swoich tych samych z klasera

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Althazanewelina pisze:A wcale nie.Byłam przy tym jak podpisywał książeczki jakiemuś chłopakowi-miał prawie wszystkie soundtracki Kaczmarka.

Ostatnio zmieniony ndz lut 28, 2010 20:37 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
Artystów czasami cechuje fałszywa skromnosc a czasem wcale jej nie mają,ale i tak nie jest to typ irytującego gawędziarza jak nasz wujek Hans Zimmerewelina pisze:A co do pana Jana Kaczmarka to jest niesamowicie skromnym i życzliwym człowiekiem.Pamiętam,ze po 2 fmf byłam mile zaskoczona,ze jest tak otwarty do ludzi,i woli rozmawiać ze słuchaczami,niż z organizatorami.

Ostatnio zmieniony ndz lut 28, 2010 20:37 pm przez dziekan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
W takim razie musiało to być innego dnia.ewelina pisze:A wcale nie.Byłam przy tym jak podpisywał książeczki jakiemuś chłopakowi-miał prawie wszystkie soundtracki Kaczmarka.Podpisał bez zajaknięcia i tylko na koniec powiedział,że juz chyba za dużo skomponował,i musi kończyć karierę:P

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Mam pytanie do Łukasza-jakiś czas temu czytałam artykuł o kobietach w muzyce filmowej na stronie www.muzykafilmowa.pl. Ale wśród biografii nie ma żeńskich nazwisk,mimo ze opisane były panie które dostały nagrody za tworzoną muzykę.I pamiętam,ze wtedy mnie to bardzo zainteresowało,bo jednak to troche dziwne.
Dlaczego nie było notek o tych paniach drogi redaktorze?:>

Bo Redaktor Łukasz robił artykuł pod publikę widać,ewelina pisze:Mam pytanie do Łukasza-jakiś czas temu czytałam artykuł o kobietach w muzyce filmowej na stronie www.muzykafilmowa.pl. Ale wśród biografii nie ma żeńskich nazwisk,mimo ze opisane były panie które dostały nagrody za tworzoną muzykę.I pamiętam,ze wtedy mnie to bardzo zainteresowało,bo jednak to troche dziwne.Dlaczego nie było notek o tych paniach drogi redaktorze?:>

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Powoli środowisko pokazuje swoje prawdziwe oblicze..ewelina pisze:I pamiętam,ze wtedy mnie to bardzo zainteresowało,bo jednak to troche dziwne.Dlaczego nie było notek o tych paniach drogi redaktorze?:>

- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
Heh... ten artykuł powstał jakieś 5 lat temu, pierwotnie dla film.org.pl. Trochę go potem zredagowałem i wrzuciłem na MuzykaFilmowa.pl... Czemu nie ma biografii kobiet? Tych biografii to mi i tak mamy niewiele. Ostatnia była dodana ze dwa lata temu. Zwyczajnie nikomu z nas nie chce się tego robićewelina pisze:Mam pytanie do Łukasza-jakiś czas temu czytałam artykuł o kobietach w muzyce filmowej na stronie www.muzykafilmowa.pl. Ale wśród biografii nie ma żeńskich nazwisk,mimo ze opisane były panie które dostały nagrody za tworzoną muzykę.I pamiętam,ze wtedy mnie to bardzo zainteresowało,bo jednak to troche dziwne.Dlaczego nie było notek o tych paniach drogi redaktorze?:>