Hehe to,że zdobyłam kolejnego brata,czy napisanie poważnego post'a?Adam Krysiński pisze:Ewelinka, bolało?
Remote Control - czyli kto zrobił co
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No, to teraz wiemy na czym stoimy. Ciekawa lista całkiem.
A czy bolało? Pierwszy raz (wymieniłaś kompozytorów), to może trochę, co?
:D
:D
To przepraszasz, czy nie, bo nie wiem czy Ci liczyć minusy (czwarty minus = żółta kartka)?ewelina pisze:Powinnam sposobem Wawrzyńca przeprosić najmocniej za przydługi post
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Lista ciekawa, szanuję ją, ale niestety widzę, że jeżeli chodzi o gusta to dzieli nas sporo. Mówi się trudno. Jednocześnie zaznaczam, że ta ciekawa lista niestety nie za bardzo pasuje do tego tematu, w którym króluje zupełnie inny muzyczny styl, nie przez wszystkich lubiany. Jednak bardzo bym chciał, aby ten wątek znowu odżył
A jeżeli mam być szczery to naprawdę czasami czuję się outsiderem, mimo że niby słucham dwójkę najpopularniejszych kompozytorów muzyki filmowej na świecie, ale to tyle w tym temacie

A jeżeli mam być szczery to naprawdę czasami czuję się outsiderem, mimo że niby słucham dwójkę najpopularniejszych kompozytorów muzyki filmowej na świecie, ale to tyle w tym temacie
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jak Twoja lista liczy tylko dwa nazwiska to i nie dziwne, że może się nie powtarzać z innymi.Wawrzyniec pisze:Lista ciekawa, szanuję ją, ale niestety widzę, że jeżeli chodzi o gusta to dzieli nas sporo.
Tu się już dawno zrobił jeden wielki offtop. Wszystko przez Ewelinę.Wawrzyniec pisze:Jednocześnie zaznaczam, że ta ciekawa lista niestety nie za bardzo pasuje do tego tematu, w którym króluje zupełnie inny muzyczny styl, nie przez wszystkich lubiany.
A w ogóle to Wawrzyniec napisałeś posta bez słowa "przepraszam" więc masz małego plusa.
Dokładnie -II wojna Światowa też była przeze mnie...A Ciebie Wawrzyniec przepraszam najmocniej za zmianę tematu:).Najwyżej zrobimy nowy temat i porównamy,kto ma najpodobniejszy gust muzyczny.Koper pisze:
Tu się już dawno zrobił jeden wielki offtop. Wszystko przez Ewelinę.;)
A w ogóle to Wawrzyniec napisałeś posta bez słowa "przepraszam" więc masz małego plusa.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jakbym gadał do ściany. Dobrze, w takim razie może zróbmy temat, w którym podamy 10, nie wiem 15, czy też 25 naszych ulubionych kompozytorów, może i soundtracków, ale to może wtedy wyjść trochę za długie. I wtedy też zobaczymy i porównamy sobie nasze gusta. Chociaż co i ja nie napiszę to i tak będzie śmiech, ale teksty, że niby pod publikę piszę, tak jak Adam skwitował moje Top 10 2009 roku.Koper pisze:Jak Twoja lista liczy tylko dwa nazwiska to i nie dziwne, że może się nie powtarzać z innymi.
Przeprosiny przyjęte, ale chciałby, aby ten temat znowu ożył. Ja chcę tutaj dyskusji o Jablodnkym, Atlim, Zanellim, Morrisie no wiadomo Zimmerze
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: