W Danii mają 3 dni przed premierą światowąAdam pisze:a tym czasem sony już przywaliło oficjalnymi datami premier![]()
u nas równo ze światową premierą i szybciej niż w usa
Nie muszę niczego podawać, tym bardziej, że zapomniałeś wymienić metroseksualny score.hp_gof pisze:A podaj mi przykład nieheteroseksualnego/heteroseksualnego-w-mniej-niż-100%/homoseksualnego?/biseksualnego?/transseksualnego?! score'u
I będzie pił jabola pod mostem? Swoją drogą trochę się boję tego filmu, już Kwantowa Solanka mi się nie bardzo podobała, ale myślałem, że naprawią to w kolejnej części, a teraz znowu jakaś z dupy historia się szykuje, wewnętrzne rozterki Bonda, co to ma być? I te plany na Oscara, pogięło ich do reszty.Adam pisze:w przynajmniej częsci filmu Craig będzie miał 3 dniową brodę taką jak na konferencji
nie bardzo, bo film nie będzie w żadnej sekundzie związany z poprzednimi, ot nowa historia - jednorazowa lub nie.Templar pisze:a teraz znowu jakaś z dupy historia się szykuje,
nic o tym nie mówili, poza konfliktem z M, ale on już był w dwóch poprzednich po częsci.wewnętrzne rozterki Bonda, co to ma być?
Mendes to zdementował, że nie robią w ogóle filmu na oskary i akcji będzie masę.I te plany na Oscara, pogięło ich do reszty.
Jak wyjdzie na to, że robotę dostanie Antonio Pinto, czy Jan A.P. Kaczmatek, to wcale bym się nie zdziwił...Mystery Man pisze:Z każdym kolejnym newsem da się odczuć, że będzie to inny Bond, teraz tylko czekać na kompozytora