JAMES HORNER - BLACK GOLD / CRISTIADA
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: JAMES HORNER - CRISTIADA (2012) / BLACK GOLD (2012)
A mnie tam Horner nigdy nie zachwycał w pełni. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Druga połowy płyty bardziej mnie pobudziła 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
A mnie zachwycał, i to już w animacjach
pierwsza rzecz jaką nabyłem na MC to był " Casper " a potem " Braveheart "
pierwsza rzecz jaką nabyłem na MC to był " Casper " a potem " Braveheart "

Ostatnio zmieniony czw lut 02, 2012 20:45 pm przez lis23, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ktoś by tego Hornera podrzucił? ..... plisss
płyta ( Black Gold ) będzie dostępna w takim Empiku?.
płyta ( Black Gold ) będzie dostępna w takim Empiku?.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Też bym chciał, ale ACTA czuwa, niestety
Tu nie chodzi czy Ciebie muzyka Hornera zachwyca czy nie. Ale na pewno słuchając Hornera niby nie powiedziałeś sobie: "O nie tego nie idzie słuchać". Horner w większości przypadków, no może pomijając fragmenty "Aliens", które ja uwielbiam komponuje muzykę łatwą i przyjemną w odbiorze. Dlatego też na pewno nie jedna osoba zaczynała swoją przygodę z muzyką filmową od "Bravehearta" czy "Hornera".
@hp-gof A ja akurat chodzę na film bez dubbingu do multipleksu i to w samym centrum miasta.
Więc to nie tylko małe kina, jakby można było sądzić, a wręcz przeciwnie te największe oferują najwięcej filmów w wersji oryginalnej, ale też bez napisów, ale to żaden problem.
Dobra odpowiadam zanim Koper z hp-gofem przyofftopili.DanielosVK pisze:A mnie tam Horner nigdy nie zachwycał w pełni.

Tu nie chodzi czy Ciebie muzyka Hornera zachwyca czy nie. Ale na pewno słuchając Hornera niby nie powiedziałeś sobie: "O nie tego nie idzie słuchać". Horner w większości przypadków, no może pomijając fragmenty "Aliens", które ja uwielbiam komponuje muzykę łatwą i przyjemną w odbiorze. Dlatego też na pewno nie jedna osoba zaczynała swoją przygodę z muzyką filmową od "Bravehearta" czy "Hornera".
@hp-gof A ja akurat chodzę na film bez dubbingu do multipleksu i to w samym centrum miasta.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
W Niemczech wszystko dla obywatelaWawrzyniec pisze: @hp-gof A ja akurat chodzę na film bez dubbingu do multipleksu i to w samym centrum miasta.Więc to nie tylko małe kina, jakby można było sądzić, a wręcz przeciwnie te największe oferują najwięcej filmów w wersji oryginalnej, ale też bez napisów, ale to żaden problem.

Cieszę się, że przynajmniej po jednym pełnym odsłuchu Black Gold kojarzę jak brzmi główny motyw 

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Masz taki niesamowity talent do łagodnego i podświadomego wrzucania ludziom swoich opinii. Równolegle w temacie Turka już była mowa o tym jak Williams piszę muzykę doskonałą technicznie, trudną i tak w oczach nowych adeptów muzyki filmowej lub nie znających jego twórczości Horner dostaje łatkę- łatwy, prostacki i przyjemny; ale nie ambitny- przynajmniej tak to odbieram. Łatwa to złe słowo; przystępna juz bardziej.Wawrzyniec pisze:Horner w większości przypadków, no może pomijając fragmenty "Aliens", które ja uwielbiam komponuje muzykę łatwą
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
Ja to bym chciał tylko "One Brother Lives, One Brother Dies" podzielone na dwie części, pierwsza połówka genialna, mogę jej bez końca słuchać 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Napisałem "łatwą w odbiorze". A to nie ma nic wspólnego czy jest banalna czy nie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
To zmień tytuł na "One Brother Lives".Templar pisze:Ja to bym chciał tylko "One Brother Lives, One Brother Dies" podzielone na dwie części, pierwsza połówka genialna, mogę jej bez końca słuchać

Fe.
Do tych co słuchali, na scorze jest to RCPowatoAvatarowe granie ze zwiastuna, bo inne motywy z trailera w klipach były?
Chodzi Ci o to co leci na końcu trailera?Mystery Man pisze:Do tych co słuchali, na scorze jest to RCPowatoAvatarowe granie ze zwiastuna, bo inne motywy z trailera w klipach były?
http://www.youtube.com/watch?v=xhMxtcq8Dv0
Od 1:42? Jak tak to tego nie ma, ale jest to co wcześniej słychać

Sorry, musiałem
Cool zdjęcie
Smacznego James