Brian Tyler - Battle: Los Angeles
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Brian Tyler - Battle: Los Angeles
Dzięki, jeszcze nie doszedłem do siebie po pierwszym. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
chyba nie było podawane, więc można co nieco uzupełnić :
performed by: The Hollywood Studio Symphony
choir: The Hollywood Film Chorale
featuring vocals by Alexys Schwartz
guitars, bass, piano, percussion & electric cello: Brian Tyler
orchestrated by: Bob Elhai, Dana Niu, Pakk Hui, Jeff Toyne, Andrew Kinney, Eric Kalver & Brad Warnaar
score w normalnej cenie jak u varese
, można nabyć z autografem fak yeh
wysyłkowo w nowo re-otwartym sklepie Creature Features, w którym jutro będzie wielkie podpisywanie płyt.
performed by: The Hollywood Studio Symphony
choir: The Hollywood Film Chorale
featuring vocals by Alexys Schwartz
guitars, bass, piano, percussion & electric cello: Brian Tyler

orchestrated by: Bob Elhai, Dana Niu, Pakk Hui, Jeff Toyne, Andrew Kinney, Eric Kalver & Brad Warnaar
score w normalnej cenie jak u varese

#FUCKVINYL
#FUCKVINYL
na potrzeby wczorajszego podpisywania Battle LA przygotowano limitowaną liczbę dodatkowych książeczek z alternatywną okładką:

imo o wiele lepsza niż oryginał

imo o wiele lepsza niż oryginał

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Trochę mała. Nie ma większych?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Brajan zamiast się bawić w grajka lepiej by poorkiestrował trochę, bo niedługo będzie miał stos pomagierów jak Hans i będą a niego pół muzy pisaćAdam Krysiński pisze:orchestrated by: Bob Elhai, Dana Niu, Pakk Hui, Jeff Toyne, Andrew Kinney, Eric Kalver & Brad Warnaar

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
To samo stało się z JNH 
Tyler, z tego co wiem, jednego pomagiera z RCP ma, czy będą inni nie wiem. I tak, wszystko zaczęło się od Constantine.

Tyler, z tego co wiem, jednego pomagiera z RCP ma, czy będą inni nie wiem. I tak, wszystko zaczęło się od Constantine.
Re: PIRATES OF THE CARIBBEAN 4 - HANS ZIMMER
To raczej nie tak. Twórcy "Battle: LA" oskarżyli braci Strouse o plagiat i Tyler prawdopodobnie dlatego wycofał się z filmu.Adam Krysiński pisze:ło jezu Margerson.. od tego ścierwa Skyline..Brajan zobaczył tylko 5 minut filmu i od razu oddał pachołkowi ten projekt
score z Piratów 2 to był fail. jak tak się ma prezentować czwórka to ja dziękuję

"Battle: LA" ma w cale nie tak lepsze opinieAdam Krysiński pisze:tak czy siak sam odszedł z tego badziewka

ale jest lepsze, kosztował x razy tyle i fajnie sobie radzi w b.o. 

#FUCKVINYL
Bo Skyline to było oszustwo. Przy dobrym plakacie i zwiastunie, za jak najmniejsze pieniądze zarobić jak najwięcej i to się nawet udało. Przy kosztach rzędu 10 milionów zarobiono 65. Battle kosztował 70 mln i raczej kroci producentom nie przyniesie. Ogółem na świecie zarobi tyle co District 9 czyli powyżej 200 baniek.