A z tym wracaniem do pomysłów, to niestety są tacy co robią to częściej i bardziej bezczelnie niż inni.

Ale że Jason dostał 4/5 to jakiś cud.Koper pisze:No tak, PoP lepsze niż Red River...
bo to dobra muzyka, a miej na względzie , że nie strzelam i nie maxuje byle czemu i byle komuBucholc Krok pisze:Ale że Jason dostał 4/5 to jakiś cud.Koper pisze:No tak, PoP lepsze niż Red River...
Ta, z wyjątkiem dla HGW.bladu pisze:Jestem bardzo wyszczekany i surowy w swoich opiniach
Ee ? bez przesady widziałeś kiedyś, żeby fanboje dawali pełną soczystą pałę jak ja ?DanielosVK pisze:Ta, z wyjątkiem dla HGW.bladu pisze:Jestem bardzo wyszczekany i surowy w swoich opiniach
Howard też, Shore, Morricone, Williams, Goldsmith, oni wszyscy czasami pisali asłuchalne fekalia, obudźcie sięDanielosVK pisze:No bo HGW to parę razy takie gówno walnął, że nawet Ty nie byłeś w stanie temu wyższej oceny dać.
,DanielosVK pisze:Dokładnie. Żaden z wyżej wymienionych nie napisał kupy pokroju Pelhama. Musieliby chyba bardzo chcieć, by coś takiego spłodzić.
Za wyjątkiem Hansa, który podpisał się pod jedną czy dwiema kupami godnymi okrągłego 1/5, żaden z tych panów nigdy nie stoczył się na poziom najgorszych prac HGW. Zresztą porównywanie Morricone do HGW to zakrawa na obrazę.bladerunner22 pisze:żeby Wawrzek dał dla Hansunia, Myster dla Giacchino, czy Althazan dla Howarda, a nawet Koper dla Morricone.