THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Newman jeszcze się nie zaczął w Bondzie, a już się skończył...
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
A więc widziałeś już film, że tak pieprzysz 3 po 3?Adam pisze:Płyta jest płytą ale nie zmienia ona faktu, że przede wszystkim Newman napisał też całą masę zbędnego materiału - przecież score jest całością i tak jest oddawany do filmu i oceniamy całość.
Ciekawe, że Dredda mocno broniłeś przed premierą, jak wszyscy jechali - a tu robisz dokładnie to samo.
Akurat Newman jest producentem swoich albumów od lat na zasadzie "bo tak", co ma związek z tym, że kiedyś albo w ogóle nikt go nie wydawał albo dostawał jakieś odrzuty na songtrackach, ale gość raczej nie siedzi i nie dobiera materiału, o montażu nie wspominając - więc jeśli coś, to Bernstein raczej.Mystery pisze:Producentem albumu jest Newman i Bill Bernstein i to do nich głównie należy słać pretensje.
Mefisto pisze:A więc widziałeś już film, że tak pieprzysz 3 po 3?Adam pisze:Płyta jest płytą ale nie zmienia ona faktu, że przede wszystkim Newman napisał też całą masę zbędnego materiału - przecież score jest całością i tak jest oddawany do filmu i oceniamy całość.
Ciekawe, że Dredda mocno broniłeś przed premierą, jak wszyscy jechali - a tu robisz dokładnie to samo.
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
odpowiem cytatem:Adam pisze:chyba logiczne że pisałem wszędzie tylko o płycie, o całości płyty, i za to wystawiłem ocenę
przecież score jest całością i tak jest oddawany do filmu i oceniamy całość.
* całość płyty.. zabrakło wyrazu i żeś się uczepił...
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Adaś ma podwójne albo nawet poczwórne standardy, więc nie przejmuj się nim. 
całość płyty - jedna ocena (to już za mną)
całość scoru w filmie - druga ocena niezależna (to przede mną)
doprawdy, mega poczwórne standardy... poczytaj dokładnie tamten mój post, w praktycznie każdym zdaniu podkreślałem że mówię o płycie i że muszę ją ocenić jako cała płytę a nie najlepsze fragmenty. nikomu nie bronię czekac z opinią - jak ktoś ma zbiorczą - na film. ja mam zawsze dwie oceny i Newman otrzyma za niedługo drugą za score w filmie. a za płytę już wystawiłem i tyle.
całość scoru w filmie - druga ocena niezależna (to przede mną)
doprawdy, mega poczwórne standardy... poczytaj dokładnie tamten mój post, w praktycznie każdym zdaniu podkreślałem że mówię o płycie i że muszę ją ocenić jako cała płytę a nie najlepsze fragmenty. nikomu nie bronię czekac z opinią - jak ktoś ma zbiorczą - na film. ja mam zawsze dwie oceny i Newman otrzyma za niedługo drugą za score w filmie. a za płytę już wystawiłem i tyle.
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Po co drzeć koty. Fakt jest jeden - płyta z muzą do Skyfall to SkyFAIL i tyle!

O nawet nie wiedziałem, że się nam kolejny Newman-Bond szykuje.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
jest duża szansa że tak, po sukcesie filmowym Skyfall, o ile dogadają się z Mendesem finansowo, który nieoficjalnie dał to producentom do zrozumienia w ostatnim wywiadzie. a Broccolowa kasy nie żałowała nigdy, więc... 
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
wystarczy przeczytać 2 połowę ostatniego zdania i już wszyscy mają facepalma 
fanbojstwo do Barryego nie ma nic do rzeczy - patrz mój przykład i tego czego słucham.
fajnie że mu się podoba, poczekaj na reckę u nas, może i max będzie
fanbojstwo do Barryego nie ma nic do rzeczy - patrz mój przykład i tego czego słucham.
fajnie że mu się podoba, poczekaj na reckę u nas, może i max będzie
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
znowu odpowiem cytatemAdam pisze:* całość płyty.. zabrakło wyrazu i żeś się uczepił...
bo skoro ten materiał jest zbędny, to znaczy, że widziałeś już filmAdam pisze:Płyta jest płytą ale nie zmienia ona faktu, że przede wszystkim Newman napisał też całą masę zbędnego materiału
Mefi, łap se za słówka, cytuj zdanie jedno a dalszego już nie, gdzie indziej.
wracając do Skyfall OST - druga już recka, z normalną tym razem oceną - http://ost.sk/main_recenzie.php?id=701
wracając do Skyfall OST - druga już recka, z normalną tym razem oceną - http://ost.sk/main_recenzie.php?id=701
NO CD = NO SALE