Dla mnie Beck to pierwsza liga. Może nie chodzi o talent (choć i tym czasami błyśnie), a o pozycje jaką zajmuję w Hollywood i wzięcie u producentów i to nie byle jakich. Filmy do których komponuje rocznie zarabiają ponad miliard dolarów i tak powinno być w 2011, co zdarza się zaledwie kilku największym nazwiskom. W tym roku będzie to Zimmer, Powell, Desplat, Giacchino i Jablonsky (Transy).Beck to jakaś 4 liga
MARC STREITENFELD - PROMETHEUS (2012)
Re: Ridley Scott - Alien Prequel - PROMETHEUS (2012)
Ostatnio zmieniony pt gru 02, 2011 11:58 am przez Mystery, łącznie zmieniany 1 raz.
o rany Myster się czepia słówek
chodziło mi o talent i warsztat, nie sztuką być w "1 lidze" skoro pisze się 10 min muzy do głupich komedii które zawsze zgarniają najwięcej. POTC4 też zarobiły masakrycznie dużo, a nie czyni to scoru zajebistym czy 1-ligowym 

#FUCKVINYL
Scoru nie, ale kompozytora takAdam pisze:POTC4 też zarobiły masakrycznie dużo, a nie czyni to scoru zajebistym czy 1-ligowym

jasne
jego akurat nie trzeba nim robić, bo nim jest od lat.

#FUCKVINYL
Eee miliard dolarów, co to za grosze. MW3, do którego robił Tyler ma już prawie 2 miliardyMystery Man pisze:Filmy do których komponuje rocznie zarabiają ponad miliard dolarów i tak powinno być w 2011, co zdarza się zaledwie kilku największym nazwiskom. W tym roku będzie to Zimmer, Powell, Desplat, Giacchino i Jablonsky (Transy).

a Brajan 5% tantiem więc łatwo policzyć na czym się teraz zarabia najlepiej 

#FUCKVINYL
Gier w to nie mieszajmy
Choć jakby połączyć, to przy Tylerze w tym roku nawet sam Hans wymięka
W nowym roku zrobię listę najbardziej kasowych kompozytorów filmowych 2011 roku i zobaczymy kto obecnie trzęsie Hollywood 

Brajan i Desplat, to wiem bez Twojej listy wystarczy na cyferki patrzyć 

#FUCKVINYL
Poczekamy, zobaczymyAdam pisze:Brajan i Desplat, to wiem bez Twojej listy wystarczy na cyferki patrzyć

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, ciężko mi kupić coś tę teorię Adama.
Czyli pojawia się taki zasłużony i powrzechnie szanowany reżyser jak Ridley Scott i chce, aby taki, a taki kompozytor mu muzykę tworzył, a studio mówi "Nie".
Coś czuję, że gdyby Scott sobie zażyczył to by spokojnie mogli Thomas Gouska i Lukas Wudarsky muzykę do "Prometheusa" skomponować.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
uwierz mi że tak jest często. czy akurat w tym przypadku to nie wiem, ale akurat ten przypadek jest z pupy wzięty bo Ridley od paru lat mówi kogo mają brać i ciągle jest ten sam szoferWawrzyniec pisze:Czyli pojawia się taki zasłużony i powrzechnie szanowany reżyser jak Ridley Scott i chce, aby taki, a taki kompozytor mu muzykę tworzył, a studio mówi "Nie".![]()

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No chyba kobiet i to jeszcze juniorek...Mystery Man pisze:Dla mnie Beck to pierwsza liga.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I sam widzisz, skoro Scott może angażować szofera i nikt mu tego nie zabrania, to dlaczego nie miałby angażować kompozytora, który mu by odpowiadał?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
nie twierdze że nie, ale bardzo często wytwórnia narzuca pulę kompozytorów możesz mi wierzyć. i dyskusja o nowym alienie jest jałowa bo koleś weźmie znów szofera tak jak stale ostatnio i tyle 

#FUCKVINYL