Dupowłaz...Ele pisze:!!!James and John are the great composers of the era and they truly are great composers.
Hans Zimmer - Sherlock Holmes
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Cóż.. Hansu dyplomataEle pisze:Przecież nie powie "Yes, Lorne Balfe wrote most of the music, im just here for marketing purposes"a guy named Lorne Balfe. He is a brilliant programmer, a brilliant arranger, and a brilliant musician. We talked about every note. So, yes, I am going to have him credited as “Additional Music.” At the end of the day it doesn’t take away from me. My ego isn’t that fragile. I don’t have to have the big credit.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
E, najlepsze jest z tą mamusią, która była taka szczęśliwa jak Hansa w creditsach zobaczyła.
A teraz Hansu inne matki uszczęliwia i creditsy na prawo i lewo rozdaje. Kurde, może mu wyślę maila z kilkoma pomysłami na muzę i też mi da jakiegoś additionala w creditsach. Jeden w tę czy wewtę jemu to bez różnicy, a matka będzie ze mnie dumna.
;)

- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
I tantiemy będąKoper pisze:E, najlepsze jest z tą mamusią, która była taka szczęśliwa jak Hansa w creditsach zobaczyła.A teraz Hansu inne matki uszczęliwia i creditsy na prawo i lewo rozdaje. Kurde, może mu wyślę maila z kilkoma pomysłami na muzę i też mi da jakiegoś additionala w creditsach. Jeden w tę czy wewtę jemu to bez różnicy, a matka będzie ze mnie dumna.
;)
Why So Serious !?
Ponieważ sklep Gigant nie odpisał poszperałem trochę w necie
i zbadałem tego Dark Knighta jakimiś programikami, czy oryginał (tak mówiliście) ,ale strzeżonego Pan Bóg strzeże ,na pewno ta zawartość dark knighta nie została zapisana z mp3 do Audio CD
i nagrana . tyle się dowiedziałem
Adam bo tam mi gdzieś wpadłeś w oko można dostać jeszcze gdzieś Wersje Rhino ben-hura ?:) litości tylko nie ebay.

i nagrana . tyle się dowiedziałem

Adam bo tam mi gdzieś wpadłeś w oko można dostać jeszcze gdzieś Wersje Rhino ben-hura ?:) litości tylko nie ebay.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dziękuję bardzo MysteryCiekawy i obszerny wywiad z Hansem:

Nie rozumiem, co jest w tym złego, że powiedział rzecz jak najbardziej oczywistąCytat:
James and John are the great composers of the era and they truly are great composers.
!!!
Dupowłaz...

Moja mama też pewnie byłaby szczęśliwa, gdyby mnie w napisach końcowych jakiegoś filmu zobaczyła. Zresztą sam byłbym szczęśliwy, gdybym miał nawet figurować jako popychacz kamery.E, najlepsze jest z tą mamusią, która była taka szczęśliwa jak Hansa w creditsach zobaczyła.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Wawrzyniec, toż to żarty były. A wywiad jest jednym z najciekawszych jakie dane mi było ostatnio czytać (bo oprócz luźnych pytań jest kilka bardzo ciekawych pytań, które sam bym z chęcią Hansowi zadał... )Wawrzyniec pisze:Dziękuję bardzo MysteryCiekawy i obszerny wywiad z Hansem:Wiedz, że przynajmniej mnie się ten wywiad spodobał i nie mam pojęcia co jest w nim takiego śmiesznego? Od dobry, obszerny sympatyczny i rzeczowy wywiad, ale najwidoczniej czegoś znowu nie zrozumiałem
![]()
Nie rozumiem, co jest w tym złego, że powiedział rzecz jak najbardziej oczywistąCytat:
James and John are the great composers of the era and they truly are great composers.
!!!
Dupowłaz...![]()
Ja się akurat w pełni podpisuję pod tym co powiedział. I nawet gdyby to kto inny dajmy Desplat, czy jakiś Rahman powiedział to też bym się pod tymi słowami podpisał. Wy może nie, ale w pełni szanuję inne zdanie. A w ogóle to przecież miłe kogoś pochwalić i akurat jak już pisałem nie widzę nic w tym złego i znam zdecydowanie gorsze rzeczy jakie można zrobić.
Moja mama też pewnie byłaby szczęśliwa, gdyby mnie w napisach końcowych jakiegoś filmu zobaczyła. Zresztą sam byłbym szczęśliwy, gdybym miał nawet figurować jako popychacz kamery.E, najlepsze jest z tą mamusią, która była taka szczęśliwa jak Hansa w creditsach zobaczyła.
Why So Serious !?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Partacze mają:bladerunner20 pisze:można dostać jeszcze gdzieś Wersje Rhino ben-hura ?:) litości tylko nie ebay.
https://www.screenarchives.com/title_de ... R-BEN-HUR/
Format jest taki jak widać, niestety..
Niestety?! przecież to genialne wydanie, nie tylko edytorsko.. Wersje Ben-Hura na 1cd, które wydał rhino też, to zgroza i takie swoiste demo, wydane chyba po to tylko, żeby wkurzyć i zmusić do szukania ich wersji 2cd - jedynej kompletnej i genialnej.
Bladerunner, nie idź tą drogą i nie kupuj 1cd
Zainwestuj w to "ksiązkowe" wydanie 2cd formatu A4 w twardej oprawie własnie - dozbieraj cierpliwie i spokojnie kasę, oddaj babci telewizor do lombardu.. cokolwiek
Cena nie jest wygórowana, bo to już rarytas, ale na Ebayu można czasem dostać taniej. Tutaj na SAE mają nówkę. Opłaci się uwierz. Będziesz miał jedne z najlepszych edytorsko i muzycznie wydań jakie kiedykolwiek zrobiono - 55 stron książka na grubaśnym sztywnym kredowym papierze dosłownie o wszystkim (analizy, wspomnienia, produkcja, wywiady, fotki zza kulis, z sesji).. No i już wiesz że zostaje tylko Ebay lub zagranica, niestety, bo ja swojego nie sprzedam, nawet za nerkę 
Bladerunner, nie idź tą drogą i nie kupuj 1cd

Ostatnio zmieniony wt sty 05, 2010 08:22 am przez Adam, łącznie zmieniany 2 razy.
jesteś niezmordowany...bladerunner20 pisze:zbadałem tego Dark Knighta jakimiś programikami, czy oryginał (tak mówiliście) ,ale strzeżonego Pan Bóg strzeże ,na pewno ta zawartość dark knighta nie została zapisana z mp3 do Audio CDi nagrana .

choć do tego przykładu akurat, to kup w Gigancie GI Joe Silvestriego i zbadaj programikiem i zobaczysz że nagrane z mp3

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jakie A4? 14,5cm/25,5cmAdam Krysiński pisze:Bladerunner, nie idź tą drogą i nie kupuj 1cdZainwestuj w to "ksiązkowe" wydanie 2cd formatu A4 w twardej oprawie własnie -

Kartki są kiepsko łączone - szyte i klejone. Strach to rozkładać, żeby się nie rozpadło. Poza tym przy takim formacie papier może się łatwo pogiąć.Będziesz miał jedne z najlepszych edytorsko i muzycznie wydań jakie kiedykolwiek zrobiono - 55 stron książka na grubaśnym sztywnym kredowym papierze dosłownie o wszystkim (analizy, wspomnienia, produkcja, wywiady, fotki zza kulis, z sesji)..
wysokość jak A4
co do książki - mi się nic nie rozwala i nie niszczy, a mam od chwili jak to wyszło - wykonanie jest porządne i dobrze to skleili. Robota (papier, forma, wykonanie) dokładnie taka jak przy jakichś exkluzywnych albumach encyklopedycznych, typu samochody świata itp itd.. Jedyne co trzeba przyznać, to fakt że zeskanować trudno takie coś.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A4 to 21/29,7cmAdam Krysiński pisze:wysokość jak A4![]()

U mnie też się nie rozwala, ale poczekaj z 10-15 lat, gdy klej zacznie się sypać.co do książki - mi się nic nie rozwala i nie niszczy, a mam od chwili jak to wyszło - wykonanie jest porządne i dobrze to skleili.

A po cholerę skanować??Jedyne co trzeba przyznać, to fakt że zeskanować trudno takie coś.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully