A tak przy okazji na dzień 28.12 film zarobił 95 mln $ w USA, a w sumie na całym świecie jest już 275 mln, no mam nadzieję, że zarobi tyle, aby powstała kolejna część, jakby była na takim samym poziomie jak GP to już mogę bilety rezerwować

Do końca tygodnia powinien przebić w USA końcowy wynik trójki.Templar pisze:A tak przy okazji na dzień 28.12 film zarobił 95 mln $ w USA, a w sumie na całym świecie jest już 275 mln, no mam nadzieję, że zarobi tyle, aby powstała kolejna część, jakby była na takim samym poziomie jak GP to już mogę bilety rezerwować
No do Bondów to "trochę" filmów brakuje zważywszy, że te są jeszcze kręcone. Ale w USA liczą się tylko MI i Bourny i Ethan Hunt wydaje się być godnym amerykańskim odpowiednikiem i konkurentem dla agenta 007. A każde "M:I" jest inne i w "V" klimat może ulec zmianie.Wawrzyniec pisze:Hm, jeszcze kilka części "M:I" i będzie się mogło równać z Bondem zważywszy na długość serii.
Raczej pseudo-realizmTym bardziej, że Bondy poszły w realizm, a "M:I" w przeciwnym kierunku
To już tylko zależy od tego, kto to będzie reżyserował.Wawrzyniec pisze:Ciekawe jak to będzie z "M:I 5", ale coś czuję Giacchino już się od Ethana Hunta nie ruszy.
I macki rewolucji sięgająca terenów PolszyWawrzyniec pisze:Jedyne co mi się z tą datą kojarzy to wielkie trzęsienie ziemii w San Francisco.
No to dobrze Ci się kojarzy, ma to być ekranizacja powieści Jameas Dalessandro "1906". Bird pracuje nad scenariuszem od lat i chciał robić ten film jeszcze przed Ratatujem, ale żadne studio nie było w stanie sfinansować tak ryzykownego projektu i nadal nie jest.Jedyne co mi się z tą datą kojarzy to wielkie trzęsienie ziemii w San Francisco.