Howard Shore - Hobbit
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Howard Shore - Hobbit
Przecież już wiadomo, że do trójki skomponuje Pope.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
pope ?
ja chce Shorea 

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
wiesz, ja te wydania już miałem w łapkach w saturnie - ale lakoniczny napis "wybrane materiały dodatkowe z polskimi napisami" na obu do mnie nie przemawia, wybaczKrelian pisze:na blu x 3 są polskie napisy, więc na dvd tez powinny być

NO CD = NO SALE
Będzie Newman, mówię wambladerunner22 pisze:pope ?ja chce Shorea

- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
no cóż mam to wydanie na blu na razie 3 godziny dodatków obejrzane i wszytko plAdam pisze:wiesz, ja te wydania już miałem w łapkach w saturnie - ale lakoniczny napis "wybrane materiały dodatkowe z polskimi napisami" na obu do mnie nie przemawia, wybaczKrelian pisze:na blu x 3 są polskie napisy, więc na dvd tez powinny byćjuż raz kupiłem parę lat temu w ciemno film z takim napisem na tylnej okłądce i się okazało później, że z tych wybranych materiałów dodatkowych to z pl napisami był tylko zwiastun...
- Krelian
obejrzałem na razie 3 godziny były do nich napisy po polsku a dodatków jest 9 godzin więc nie gwarantuje ze reszta 6 godzin jest w pl
niemniej sądzę, że całość będzie w pl

OMG
Cisek nailed it. czyli jest jeszcze lepiej niż w trylogii LOTR exteded, w której sporo reportaży nie miało pl napisów. dzięki!

NO CD = NO SALE
- Krelian
no tez już obejrzałem całość i potwierdzam 9 godzin po polsku, niemniej dodatki z władcy były troszeczkę lepsze (pełniejsze i nie chodzi tutaj o praktycznie pominięcie muzyki Shora)
Normalnie byłbym zainteresowany tym wydaniem, ale zbyt wiele rzeczy mi się nie podoba, żebym to kupił (mówię o wydaniu 3 Blu-ray, bo tylko takie wchodzi w rachubę):
- brzydka okładka (ta w środku, nie etui)
- mało dodatków o postprodukcji, a brak dodatku o muzyce czy oddzielnego o efektach specjalnych to skandal!
- sam film nie bardzo mnie zachwycił
- 9 godzin dodatków o wszystkim i o niczym (co mnie interesuje najbardziej) to jednak za dużo jak na moje siły
Ja uwielbiam jak jest dużo dodatków, ale jak są na sensowne tematy...
- mało dodatków o postprodukcji, a brak dodatku o muzyce czy oddzielnego o efektach specjalnych to skandal!

- 9 godzin dodatków o wszystkim i o niczym (co mnie interesuje najbardziej) to jednak za dużo jak na moje siły

- Krelian
fakt brakowało trochę dodatków z postprodukcji chociaż że nie było oddzielnego materiału o efektach specjalnych (choć w samych materiałach dużo o nich mówili) to dla mnie spoko zawsze omijałem w dodatkach ten dział bo khem nie lubię jak zabija się magię kina.
Mi osobiście najbardziej brakowało dwóch rzeczy raz w dziale pre-produkcji omówienie etapu tworzenia scenariusza, jedynie Jackson powiedział że pisali go 18 miesięcy, a mi brakowało coś z rodem z dodatków władcy gdzie reżyser jego zona i Philippa opowiadali co ominęli i dlaczego , dlaczego taka, a nie inna chronologia, co było dla nich ważne, jak wpadli na pomysł prologu itd. Natomiast drugą rzeczą brak przedstawienia wizji Guillermo bo jakby nie patrzeć długo pracował na etapie pre-produkcji, a Jackson jak to powiedział w dodatkach musiał po nim dużo zmieniać i poprawiać na swoją wizję
szkoda bo mogły być to ciekawe materiały.
Mi osobiście najbardziej brakowało dwóch rzeczy raz w dziale pre-produkcji omówienie etapu tworzenia scenariusza, jedynie Jackson powiedział że pisali go 18 miesięcy, a mi brakowało coś z rodem z dodatków władcy gdzie reżyser jego zona i Philippa opowiadali co ominęli i dlaczego , dlaczego taka, a nie inna chronologia, co było dla nich ważne, jak wpadli na pomysł prologu itd. Natomiast drugą rzeczą brak przedstawienia wizji Guillermo bo jakby nie patrzeć długo pracował na etapie pre-produkcji, a Jackson jak to powiedział w dodatkach musiał po nim dużo zmieniać i poprawiać na swoją wizję

Ostatnio zmieniony wt lis 12, 2013 20:30 pm przez Krelian, łącznie zmieniany 2 razy.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
film m isię nie podobał, nudny jakiś...
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Podobno jednym z pomysłów Del Toro, który ostał się w filmie to taki sposób przedstawienia skalnych olbrzymów...Natomiast drugą rzeczą brak przedstawienia wizji Guillermo bo jakby nie patrzeć długo pracował na etapie pre-produkcji, a Jackson jak to powiedział w dodatkach musiał po nim dużo zmieniać i poprawiać na swoją wizjęszkoda bo mogło być ciekawe.
Fe.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Okładka jest wszędzie ta sama, mnie bardziej drażni tekturka z której nie da się w łatwy sposób wyciągnąć pudełka z płytami i sposób wyciągania samych płythp_gof pisze:Normalnie byłbym zainteresowany tym wydaniem, ale zbyt wiele rzeczy mi się nie podoba, żebym to kupił (mówię o wydaniu 3 Blu-ray, bo tylko takie wchodzi w rachubę):
- 9 godzin dodatków o wszystkim i o niczym (co mnie interesuje najbardziej) to jednak za dużo jak na moje siłyJa uwielbiam jak jest dużo dodatków, ale jak są na sensowne tematy...
brak dodatku o muzyce bardzo doskwiera, podobnie jak brak galerii szkiców koncepcyjnych, miniatur, itp.
film nie jest zły ( na pewno jest lepszy od Yatesowych Potterów

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John