NAGRODY BRANŻOWE
- Wojteł
- John Williams
Re: NAGRODY BRANŻOWE
Zapomniałeś o najlepszym scenariuszu, filmie dokumentalnym i zagranicznym 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Scenariusz może być, gdyż naprawdę nie wiem, czy w innych scenariuszach nominowanych, mamy faceta z gitarą połączoną z miotaczem ognia.
Co do dokumentu, to można to niby postrzegać jaką wgląd na społeczeństwo po wielkiej katastrofie. Gdyż w sumie w bardzo prosty i zrozumiały sposób zarysowany jest ten świat, jakie mamy strony konfliktu, kto i co nim rządzi itd. (Abrams & Kasdana uczcie się
). Z tym filmem zagranicznym, to trochę ciężej, chyba, że film kręcony w Namibii, to niech wystartuje jako reprezentant Namibii. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Ja bym chciał, żeby Miller wyreżyserował jakiś film w uniwersum Gwiezdnych Wojen
Oni i tak tyle hajsu zarabiają na marce, że jak wypuszczą film z R-ką, to nie będą stratni 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Piszesz, tak jakby Miller był specjalistą od filmów z eRką. A przecież jak chce to potrafi "Happy Feat" nakręcić, czy "Babe: Świnka w mieście". 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
A ja mam nadzieję, że będzie nomka dla Jóhannssona. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wawrzyniec pisze:4. Hm, może Tom Hardy - najlepszy aktor pierwszoplanowy

nie dość, że Gibson był lepszy w tej roli to rola Maxa w Fury Road nawet za bardzo nie jest pierwszoplanowa.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale w słynnej scenie, kciuka wręcz oscarowo podniósł.
A w ogóle kto dzisiaj zrywa nockę i czy macie jakieś typy?

A w ogóle kto dzisiaj zrywa nockę i czy macie jakieś typy?

O, w sumie przydałoby się te Globy obejrzeć
Jak znajdę linka, to może wysiedzę (przynajmniej do nagrody za score - sam jestem ciekaw). Jak będziesz oglądać, to daj znać, na fejsowym czacie możemy poplotkować o kreacjach

To jest pierwsze rozdanie Globów od dawien dawna, które mnie interesuje. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Swoją drogą, kogo obstawiacie, że wygra? W internecie najczęściej wskazywany jest Morricone (często też pojawia się Carol). Ale że w tych nagrodach głosuje tylko ok. 100 krytyków i z poprzednich edycji wynika, że lubią odkrywać "nowe talenty", to zastanowiłbym się nad Pembertonem - baaaaaaardzo pozytywne muzyczne zaskoczenie z tym Stevem Jobsem
Nie wykluczałbym też Desplata - raz, że olali go w zeszłym roku i mogą chcieć to odrobić, a dwa że score wybija się w obrazie chyba najbardziej z tych wszystkich tytułów. Będzie ciekawie
Trzymam kciuki na Pembertona i chyba muszę mój top zedytować! 

Trza o szóstej wstać, także w tym roku Globów nie obejrzę, na żywo rzecz jasna
A co do muzycznej wygranej obstawiam "Carol".

A co do muzycznej wygranej obstawiam "Carol".
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To być wcale nie musiał wstawać, tylko już byłbyś na nogach, gdybyś Globy oglądał
Ale oczywiście rozumiem i trochę szkoda, gdyż tak to chyba zostanę tylko jak i hp_gof. 
Ja zawsze te nagrody oglądałem, nawet kiedy następnego dnia miałem na rano do szkoły. Nawet mi się tak zdarzyło, że oglądnąłem Oscary, a następnego dnia dostałem uwagę, gdyż się na chwilę położyłem na biurku, ale warto było.

Ja zawsze te nagrody oglądałem, nawet kiedy następnego dnia miałem na rano do szkoły. Nawet mi się tak zdarzyło, że oglądnąłem Oscary, a następnego dnia dostałem uwagę, gdyż się na chwilę położyłem na biurku, ale warto było.

- Wojteł
- John Williams
Ja pewnie i tak nockę zarwę na nauce, więc może od czasu do czasu rzucę okiem na to, co się dzieje 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ricky Gervais prowadzi, a więc mogą polecieć jakieś dobre joke'i. Chociaż wiadomo jeżeli chodzi o poziom dosrywania, to z naszego forum, mógłby się wiele nauczyć