FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Daleko nie będzie miał. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Właśnie dlatego. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
dobrze zrozumiałeś. reszta forum jak widać nieTomek pisze:Może źle to zrozumiałem, ale wydawało mi się, że przenoszą tam festiwal jako całość.Ten festiwal stał się już bardzo poważną imprezą, dlatego przenosimy go do otwartego kilka miesięcy temu centrum kongresowo-konferencyjnego ICE - wyjaśniła Helbin.

NO CD = NO SALE
Czyli co, rezygnują z dużych nazwisk? Przecież jeszcze nie tak dawno temu mieli problemy ze sfinansowaniem imprezy, a teraz kilka razy mniejsza sala, to ich nie będzie stać na coś w stylu Hansa
No chyba, że bilety walną po 300zł za pojedynczy koncert 

Może właśnie przez Hansa ich teraz nie stać na nic 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Taką tezę bym ostrożnie popierał 

I co Ci z tych dużych nazwisk przyjdzie? Narobisz custom-made'owe koszulki z kosmosu, taki jeden czy drugi przyjedzie a i tak będzie to miał gdzieśTemplar pisze:Czyli co, rezygnują z dużych nazwisk? Przecież jeszcze nie tak dawno temu mieli problemy ze sfinansowaniem imprezy, a teraz kilka razy mniejsza sala, to ich nie będzie stać na coś w stylu HansaNo chyba, że bilety walną po 300zł za pojedynczy koncert

Festiwalowi dobrze zrobi odpoczynek od gigantomanii, tłumów i Hansów wielkiego świata

Fail. Może nawet epic.Wawrzyniec pisze:Kto?Tomek pisze:![]()
I Lubiński rzecz jasna.

Teneryfa czy Ghent maja malutkie sale a nie przeszkadza to w nazwiskach.. ICE to najnowocześniejszy bodaj obiekt w tej części EU i ma wiecejniz 2 sale. Ja byłem juz 2 razy i jest ok choć nie wszystko jeszcze skończyli w wykończeniówce
NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
I mają też po 20 osób w orkiestrze - mam nadzieję, że to nie efekt niedofinansowania z powodu małej ilości biletów 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale przecież dla właśnie takich nazwisk chodzi się na takie Festiwale. Nie uwłaczając, ale to co teraz zaprosimy Nico Muhlego? A może pojawi się Gustavo z gitaro, zapali ognisko, a my wokół niego się usadzimy i posłuchamy muzyki filmowej?Tomek pisze:I co Ci z tych dużych nazwisk przyjdzie? Narobisz custom-made'owe koszulki z kosmosu, taki jeden czy drugi przyjedzie a i tak będzie to miał gdzieśTemplar pisze:Czyli co, rezygnują z dużych nazwisk? Przecież jeszcze nie tak dawno temu mieli problemy ze sfinansowaniem imprezy, a teraz kilka razy mniejsza sala, to ich nie będzie stać na coś w stylu HansaNo chyba, że bilety walną po 300zł za pojedynczy koncert
![]()
Festiwalowi dobrze zrobi odpoczynek od gigantomanii, tłumów i Hansów wielkiego świata.

A nawet jeżeli Hans Zimmer doszczętnie ogołocił kasę festiwalową to warto było. Pojawienie się Zimmera było jedną z lepszych rzeczy jakie spotkało Kraków od czasu wizyty huraganu Ksawery, który na jakiś czas wywiał trochę smogu z miasta, że dało się w nim nawet oddychać. Obie te wizyty zagwarantowały Krakowi na jakiś czas trochę dobrego powietrza.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Pod względem subtelności - dobre porównanie 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Wawrzyniec pisze:Ale przecież dla właśnie takich nazwisk chodzi się na takie Festiwale. Nie uwłaczając, ale to co teraz zaprosimy Nico Muhlego? A może pojawi się Gustavo z gitaro, zapali ognisko, a my wokół niego się usadzimy i posłuchamy muzyki filmowej?
To festiwal muzyki filmowej, nie festiwal uber-gwiazd muzyki filmowej.

kolejne koncerty Arnolda ze świetnie przyjętego przez fanów i prasę występu w RAH - https://www.nch.ie/Online/David-Arnold-22Jan15
ehhh jakby u nas takie coś zrobili
ehhh jakby u nas takie coś zrobili

NO CD = NO SALE
Ojej, Dublin <3
Adam, weź przykład ze mnie i bierz sprawy w swoje ręce! Oh, wait, już argumentowałeś, czemu nie...
Adam, weź przykład ze mnie i bierz sprawy w swoje ręce! Oh, wait, już argumentowałeś, czemu nie...

co się odwlecze to nie uciecze 

NO CD = NO SALE