Ale nie chodzi mi o to, że cena jest taka sama co w EU, bo to wiem i to mobilizuje do kupienia w US. Ale chodzi mi o to, że byłbym skłonny kupić jeszcze raz jedynkę tylko po to żeby zmienić wydanie, ale jeśli kosztuje tyle samo co pierwotnie, to nie będę drugi raz bulić za to samo, zwłaszcza że to wydanie aż tak bardzo mi nie przeszkadza.Adam pisze:no właśnie w tym najśmieszniejsza rzecz, że cena jest taka samajakby to było 100% droższe to sam bym kupił naszą makulaturową tekturkę
Ale ta wysuwana płyta to żal dupę ściska. W europejskiej wersji tak samo, a nawet jeszcze gorzej, bo w USA przynajmniej jest wysuwana od góry. Daliby digipak, czyli w tym przypadku standardowy digibook i bym od razu brał, a tak to jak będzie za grosze to może kupięAdam pisze:tylko że tym opakowaniem zabić można a i papier twardszywiem bo mam
The Songs of The Hobbit (HD, 32:32): It isn't often than a film's music is given much attention come its eventual supplemental package, but the first film in The Hobbit trilogy earns just that. Learn how the filmmakers adapted Tolkien's songs for An Unexpected Journey, from "Blunt the Knives" to "Misty Mountains," "The Man in the Moon Stayed Up Too Late," "Goblin Town" and "Song of the Lonely Mountain."
Szto eto takoj?"The Man in the Moon Stayed Up Too Late,"