Tak jakbyś sugerował, że tylko Hans byłby w stanie zapewnić dobrą muzykę do tego. No bez przesady.Wawrzyniec pisze:Przydałaby się do tego tylko jakaś dobra muzyka. Ale chyba na Zimmera nie ma co liczyć![]()
MARC STREITENFELD - PROMETHEUS (2012)
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: Ridley Scott - Alien Prequel - PROMETHEUS (2012)

-
Templar
Jak patrzę na drugie zdjęcie to mam wrażenie, że twarze tych kolesi zostały doklejone, jakoś sztucznie to wygląda 
Przeżyję Hansa (w sumie, ze swoim bieżącym stylem nawet nadaje się do mroczno-poważnego sci-fi).
Byle tylko nie szofer..., byle tylko nie szofer..., byle tylko nie szofer..., byle tylko nie szofer..., byle tylko nie szofer..., byle tylko nie szofer...................
Byle tylko nie szofer..., byle tylko nie szofer..., byle tylko nie szofer..., byle tylko nie szofer..., byle tylko nie szofer..., byle tylko nie szofer...................

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No jakby Szofer przejął projekt, byłby fejl na miarę AVP Klosera.

- Wojteł
- John Williams
Mi to się Goldsmith do tego marzyPaweł Stroiński pisze:A ja tak po cichu, oprócz Zimmera, marzę trochę o Vangelisie...
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wojteł
- John Williams
NieTomasz Goska pisze:Joel chyba ;p
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Chociaż jak ten nowy Total Recall ujrzy światło dzienne, to i Jerry z grobu powstanie.

- Wojteł
- John Williams
Albo się w nim przewróci 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przewrócił to się już dawno na samą wieść o angażu HGW 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Przewrócił się i okazało się... że ziemia mu lekką nie jest 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
PoniekądTomasz Goska pisze:Tak jakbyś sugerował, że tylko Hans byłby w stanie zapewnić dobrą muzykę do tego. No bez przesady.
Chociaż znając życie to ja tutaj mogę sobie dywagować, mieć swoje typy, a i tak fuchę zgarnie Desplat.
P.S. O co chodzi z tym FOXem i Zimmerem
#WinaHansa #IStandByDaenerys
O to że mało filmów dla nich zrobił, szczególnie ostatnio. Paweł przywołał Broken Arrow ale to było sto lat temu. Każda wytwórnia ma określoną listę swoich kompozytorów i po innych nie sięga.
NO CD = NO SALE
Sorry Adam, ale znowu tworzysz jakieś nie istniejące reguły.

Siedzę w tym więc uwierz że tak jest często. Każda wytwórnia ma swoją liste swoich kompozytorów. Nawet w naszym grajdołku tak jest. Przeczytaj sobie np. słowo od rezysera w książeczce do nowego scoru Becka z Tower Heist
Ratner pisze tam wprost że pracował w karierze z wieloma sławnymi których sobie wybierał np z Schifrinem itd, ale szef Universala przyniósł mu liste nazwisk które mogą ten score zrobić i musiał wybierac tylko z tej właśnie listy. Tutaj oczywiście jest to obrane w lajtową forme że Ratner pisze w stylu "o ale fajnie bo się dowiedziałem dzieki temu że jest ktoś tak zajebisty jak Beck z którym nigdy nie pracowałem jeszcze". Pomijam już ze Beck to jakaś 4 liga wiec wole nie wiedziec kto na tej liscie tam był jeszcze ze sobie wybrał Becka 
Paweł specu kiedy Hansu pisał dla Foxa po raz ostatni? Nie chce mi się researcha robić ale strzelam z pamięci że dobre paaaaarę lat temu - od czasów TTRL tylko rodzynek Simpsons był.
Paweł specu kiedy Hansu pisał dla Foxa po raz ostatni? Nie chce mi się researcha robić ale strzelam z pamięci że dobre paaaaarę lat temu - od czasów TTRL tylko rodzynek Simpsons był.
NO CD = NO SALE