na 10 sponsoringów normalnie.. Koper nie znudziło Ci sie?Koper pisze:Wiadomo - jak to kobieta.A Ty już pewnie pieniążki na sponsoring miałeś przyszykowane, bidulku.
3. Festiwal Muzyki Filmowej w Krakowie
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
O, jaki drażliwy w tym temacie, pan sponsor.Adam Krysiński pisze:na 10 sponsoringów normalnie.. Koper nie znudziło Ci sie?
A co do "kompozytora" to jak Badyl nie skuma, to jego problem
I zamiast niego, kogoś innego uwiodłaś i porzuciłaś, jak Adama?ewelina pisze:Widocznie pomyliłam się z r. Markiem
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
tatuś nauczył mnie mądrego, szowinistycznego, planowania wydatków więc na wszystko musi starczyćewelina pisze:Sponsoringu nie będzie,bo Adam ma dużo zakupów płytowych
znaczy tu chodzi o to że na sponsoringu Ci zalezy?Cóż,jestem kobietą i tego nie zmienię
dziennikarze to chory zawód, a szczególnie tacy o których piszesz co przychodzą na konferencje nawet nie wiedzą co to za nazwiskaa Adam miał za dużo dziennikarek dookoła.
btw, cytat z gali oskarów do Sandry Bullock : "podobno często wysyła pani do znajomych smsy. czy to prawda?" i to jest takie własnie dziennikarstwo
Marku, zawiodłeś nam Ewelinkę! zdrada! zdrada!Widocznie pomyliłam się z r. Markiem
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To, że ktoś nie wytrzymał do 11:00Adam Krysiński pisze:ee tam , ja program znałem tydzien temu i co z tego
Swoją drogą jak znałeś, to mogłeś zdradzić, że będzie gówno.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Z Adama to taki właśnie "kolega"...ewelina pisze:A swoją drogą,to faktycznie mogliście coś napisać
Patrz, jak dziekan.ewelina pisze:bo ja się niezdrowo 'podnieciłam'