Jaka to melodia? ODCINEK 3: Back To The Future
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie wiem jak Ty, ale ja słyszałem gdzieś, że podobno Mystery założył soundtrackcollector, aby mu ludzie skrzynki mailowej pytaniami odnośnie soundtracków nie zapychaliVPFreeMan pisze:Jak widać Mystery to chodząca encyklopedia muzyki filmowej:D
Tak, tylko Bucholc najpierw musi coś zgadnąć, aby zadać, a na razie zwala winę na zagadkiVPFreeMan pisze:JWidzisz Wawrzyniec cała nasza nadzieja na punkty w zagadkach Babucha lub Bucholca, bo oni zadają trudne a wtedy po podpowiedziach drogą "dedukcji"można jakimś cudem trafić.
![]()
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Też słyszałem tą legendęWawrzyniec pisze:Nie wiem jak Ty, ale ja słyszałem gdzieś, że podobno Mystery założył soundtrackcollector, aby mu ludzie skrzynki mailowej pytaniami odnośnie soundtracków nie zapychaliVPFreeMan pisze:Jak widać Mystery to chodząca encyklopedia muzyki filmowej:D![]()
![]()
No fakt Bucholc musi coś zgadnąć
No ale jak znowu zagadkę Mysterego odgadnie Ele to zaczynam podejrzewać spisek
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No ja dziś rano jak przeczytałem na forum odpowiedź Mysterego miałem taki sam odruchEle pisze:@up
Tak.
@VPFreeMan
Muszę przyznać, że jak zapytałeś wczoraj o dyskografię Nicka oraz właśnie o ten score, myślałem że wypluję herbatę na monitorSam widzisz, że tak szybko nie mogłem odpowiedzieć
A strzelam utwór "Atilla The King", co mi tam
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To i ja sobie strzelę: "Preparing For Battle" (dlatego że, lubię podobnie brzmiący z nazwy utwór z "Glory" Hornera)
Ostatnio zmieniony ndz sty 03, 2010 15:33 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully