JOHN CARTER - Michael Giacchino
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: JOHN CARTER - Michael Giacchino
Oho, kolejny po Hornerze i Tylerze myśli, że wszyscy tylko marzą by krążek z jego muzą był po brzegi wyładowanyAlthazan pisze:TOTAL TIME: 74:13

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Black Gold - 55 minut i niektórzy narzekają, że za krótki album, tutaj 75 minut i już pierwsze narzekania, że za długi, wam to dogodzić ludzie nie możnaKoper pisze:Oho, kolejny po Hornerze i Tylerze myśli, że wszyscy tylko marzą by krążek z jego muzą był po brzegi wyładowanyAlthazan pisze:TOTAL TIME: 74:13

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Są już klipy do wszystkich kawałków http://michaelgiacchinomusic.com/soundt ... arter.html
John Carter Of Mars - jaka muza, cudna
Po odsłuchu klipów jedno słowo ciśnie się na usta - zginacz 

Zauważyliście, że te klipy bardzo łatwo za kliknięciem prawym przyciskiem myszki można ściągnąć? A klipy wydają się dość obszerne! Mniej więcej po połowie każdego utworu dali
I momentami zajeżdża Williamsem 

Ostatnio zmieniony śr lut 01, 2012 20:30 pm przez hp_gof, łącznie zmieniany 1 raz.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Klipy brzmią suto, prawdopodobnie otrzymamy dobry i porywający score, jednakże te fragmenty pogrzebały moje nadzieje na megakult i geniusz, którym ten score miał szansę zostać, ale widocznie jej nie wykorzystał.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Oj poczekaj na całość.DanielosVK pisze:Klipy brzmią suto, prawdopodobnie otrzymamy dobry i porywający score, jednakże te fragmenty pogrzebały moje nadzieje na megakult i geniusz, którym ten score miał szansę zostać, ale widocznie jej nie wykorzystał.
A ja czuję, że będzie geniusz, klipy miodzio, a John Carter Of Mars to już naprawdę coś niesamowitego, nie mogę się doczekać całego albumu.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ale już po klipach słychać, że mimo, że będzie bombastycznie, epicko i z kopniakiem to, mimo wszystko, dość schematycznie i przewidywalnie. Mnie to nie zadowala.
Fe.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Dokładnie, ja też, na taką muzę się czeka. Jak na razie najlepsza rzecz jaką słyszałem w tym rokuTemplar pisze:A ja czuję, że będzie geniusz, klipy miodzio, a John Carter Of Mars to już naprawdę coś niesamowitego, nie mogę się doczekać całego albumu.

Bo się dopiero rok zacząłmuaddib_dw pisze:Jak na razie najlepsza rzecz jaką słyszałem w tym roku![]()

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
zieew?
.

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
hp_gof pisze:Bo się dopiero rok zacząłmuaddib_dw pisze:Jak na razie najlepsza rzecz jaką słyszałem w tym roku![]()

Myślę, że na razie jedynie Horner ma szansę to przebić. Póki co rok zaczyna się super 2 pozycje obowiązkowe do kupienia

Ostatnio zmieniony śr lut 01, 2012 20:57 pm przez muaddib_dw, łącznie zmieniany 1 raz.