Polska nie, ale film już od połowy maja zaczyna już powoli startować w Europie. W USA wychodzi 27 Maja w limicie.Wawrzyniec pisze:Sorry, miałem ciężki dzień, to musiałem sobie jakoś odreagowaćPoprawę obiecuję, a już niedługo po premierze w Cannes zapoznamy się z pierwszymi recenzjami filmu.
Czy Polska premiera jest znana, jak w ogóle istnieje?
No właśnie... Nie wiem jakikolwiek sens ma tu przywoływanie score'u Zimmera i hasła typu "drugie TTRL to to nie będzie"...Marek Łach pisze:Chodziło mi o różnice stylistyczne, ale Wawrzyniec oczywiście musiał to zamienić w rozgrywkę Zimmer vs. Desplat.
Hm, ciekawe czy znowu bede mial taki poslizg jak "Super 8"Mystery Man pisze:Polska nie, ale film już od połowy maja zaczyna już powoli startować w Europie. W USA wychodzi 27 Maja w limicie.Wawrzyniec pisze:Sorry, miałem ciężki dzień, to musiałem sobie jakoś odreagowaćPoprawę obiecuję, a już niedługo po premierze w Cannes zapoznamy się z pierwszymi recenzjami filmu.
Czy Polska premiera jest znana, jak w ogóle istnieje?
W Niemczech, z tego co widzę na IMDB - 16 June 2011Wawrzyniec pisze:Hm, ciekawe czy znowu bede mial taki poslizg jak "Super 8"