Howard Shore - Hobbit
Re: Howard Shore - Hobbit
ta sama polityka co przy jedynce:
The Special Edition of the Original Motion Picture Soundtrack to The Hobbit: The Desolation Of Smaug contains music from the film with twelve extended score cues, bonus track, liner notes by Producer and Director Peter Jackson, extended liner notes by Doug Adams with interactive orchestral sketch signed by composer Howard Shore packaged in a 2 CD hardcover DigiBook.
The Special Edition of the Original Motion Picture Soundtrack to The Hobbit: The Desolation Of Smaug contains music from the film with twelve extended score cues, bonus track, liner notes by Producer and Director Peter Jackson, extended liner notes by Doug Adams with interactive orchestral sketch signed by composer Howard Shore packaged in a 2 CD hardcover DigiBook.
NO CD = NO SALE
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Czego dusza jęczy, kawał dobrej muzy hobbit prezentuję, zresztą Shore i wszystko jasne 

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
nie no serio wczoraj słuchałem dośc długo tego scoru i naprawdę muszę przyznać ze robi wrażenie, nawet complete 

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
tak sobie rozmyślam nad tym czy Hobbit 2 ma szanse się wbić do moich topów w tym roku, i wymyśliłem że im mniej w tym będzie Szora, tym lepiej
Im bardziej ołał ten score, a olał - a jak bardzo, to się okaże - tym lepiej dla nas będzie. Pope da dużo od siebie na additionalach i to wyjdzie tylko na plus temu projektowi. can't wait 
czy ten fajny duży post Pawła w odpowiedzi dla blada został usunięty czy przeniesiony gdzieś?

czy ten fajny duży post Pawła w odpowiedzi dla blada został usunięty czy przeniesiony gdzieś?
NO CD = NO SALE
Już nie przesadzajmy, że Shore w drugim Hobbicie nic nie zrobił
Ja myślę, że to może być ciekawa pozycja, głównie dlatego, że nie ma w mniej miejsca na zżynyz LotRa. Dużo nowego materiału oznacza fajną zabawę. A nawet przy całej swojej wtórności pierwszy Hobbit też mi się bardzo podobał, więc wierzę tym bardziej w dwójkę. A Pope to dobry nabytek, u Olka się sprawdził nie raz
Więc płytę (W EUROPEJSKIEJ TEKTURZE!
) kupuję w ciemno 

track z trailera to Szor?
i najważniejsze pytanie - kto do cholery śpiewa song

i najważniejsze pytanie - kto do cholery śpiewa song

NO CD = NO SALE
Nie. "Age of Dragons" was written by Paul Dinletir for audiomachineAdam pisze:track z trailera to Szor?
http://www.youtube.com/watch?v=oZUUxrSzrAo
I jeszcze "Land of Shadows" też Audiomachine
http://www.youtube.com/watch?v=X0PRgnBoLxk
http://www.youtube.com/watch?v=X0PRgnBoLxk
Na jutro jest planowany specjalny event z twórcami, więc może się dowiemy:Adam pisze:dobraco z songiem?
"Hi everyone! Less than two months 'til we open “The Hobbit: The Desolation of Smaug” on December 13, and we're in the midst of an intense post-production.
However, we have got a pretty cool fan event planned for Monday, November 4, and I would like to invite you to join me and many members of the cast in a special live presentation. We’ll be appearing before live audiences in cities around the world, including London, New York, Los Angeles and, of course, here in Wellington – which, for Kiwi fans, is going to be Tuesday, November 5.
This is how it's going to work: the 4 host cinemas will all have members of the "Desolation of Smaug" cast on stage, and we'll all be satellite-linked to allow everyone to participate in a simultaneous Q&A ... as well as present a few special surprises. Additional cinemas will be set up in select locations worldwide where fans can gather and watch the events unfold live.
If you can’t be there in person the event will also be streamed live on the internet.
But for those that do show up in the cinemas... let's just say that I'm going to have a special "thank you" from me for making that extra effort.
Be sure to check the official Facebook and Twitter pages for details on locations, timing, and how to sign up for a chance to join us.
We're working around the clock at the moment, so I'm not going to get a lot of sleep between then and now, but I am looking forward to this. Hope to see you there!"
dajcie spokój z tą makulaturą, seriohp_gof pisze:Więc płytę (W EUROPEJSKIEJ TEKTURZE!) kupuję w ciemno

tu macie dokładny filmik z unboxingu wersji USA z jedynki w HD - http://www.youtube.com/watch?v=1mSkUElrpSM - zrobiony przez Tracksounds - no i jak Wy nie widzicie różnicy w jakości wykonania, druku, papieru i grubości całości, to się nie dziwię, że amerykańcom wytwórnie potrafią wciskać CD-R'y za cenę normalnych płyt

NO CD = NO SALE
Wiesz nie mam ochoty teraz kupować po raz drugi tego ostu, tym razem w wersji US, albo kupować dwójki w innej wersji niż mam jedynkę
Gdyby jeszcze jedynkę można było kupić za grosze... ale cena jest dokładnie taka sama. I jeszcze czekać aż przyjdzie ze Stanów