Howard Shore - Hobbit
- Marcin
- Początkujący orkiestrator
Re: Howard Shore - Hobbit
Nie sądzę gdyż cena 59.99 widniała nie na jednym a na wszystkich egzemplarzach jakie tam były (a były ich dziesiątki). Poza tym pod tą ceną widniała właściwa cena 69.99 tylko została obniżona o 10 złotych, ale jakim cudem nie mama pojęcia.
Będę szczery, Tylko Jerry 

ktoś się walnął na partii i tyle. przylepianie tych naklejek z pistoletu to sekundy 

NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
W takich sklepach są często obniżki ceny na weekend, dzień premiery, itp.Adam pisze:ktoś się walnął na partii i tyle. przylepianie tych naklejek z pistoletu to sekundy
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

duży artykuł, wywiad z Jacksonem i parę fotek z sesji nagraniowej do dwójki. i powiem tak - może jestem ślepy, ale z tego tekstu wynika bardzo smutna rzecz... Shore olał sesje, nawet na niej nie był, nie ma go na fotach, a wszystkim zadyrygował Pope, jakby nie wystarczyło że już jest orkiestratorem. wtf
shame on you, Szor.
http://www.nzherald.co.nz/entertainment ... d=11141634
a jeśli jestem ślepy, to mnie poprawcie.

http://www.nzherald.co.nz/entertainment ... d=11141634
a jeśli jestem ślepy, to mnie poprawcie.
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Nie chciało mi się czytać całego, ale fakt, że pisze, iż tego konkretnego dnia grała orkiestra pod batutą Pope'a.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Wcale mu się nie dziwię, ileż można przerabiać cały czas to samo

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

To póki co wychodzi na to, że na winylu będzie tydzień wcześniej niż na CD, chyba, że coś jeszcze zmienią. Ciekawe kiedy będzie cyfrowe wydanie.
lisu znów zapłon - od msc jest znana premiera, i już tu wklejaliśmy - będą znów dwie edycje analogicznie jak przy jedynce.
tylko kto na to czeka jak Szor już dokumentnie położył na to lagę...
tylko kto na to czeka jak Szor już dokumentnie położył na to lagę...
NO CD = NO SALE
no sorry gościu się nawet nie pofatygował na sesje nagraniową do dwójki więc o czym tu gadać?
NO CD = NO SALE
Byłeś tam? Widziałeś? Może chory jest? Może ktoś umarł? Może przez jeden dzień go nie było, a nie przez całą sesję nagraniową? Maruda jesteś.
z tego artykułu nie wynika że przez jeden dzień, zresztą w ogóle o nim nic nie ma 

NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Przecież to jest materiał bazujący na tym, jak koleś przez jeden dzień odwiedził sesję nagraniową i gadał tam z Jacksonem i Popem. Mogło tego akurat dnia nie być Shore'a i Pope go zastąpił. Oczywiście nie bronię Shore'a i nie mówię, że tak było na pewno, ale jak rzeczywistość się miewa to się dowiemy, gdy wyjdzie muzyka. Ja się od wszelkich spekulacji odcinam.
Fe.