FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Trudno mi ocenić, bo nie lubię składanek.
Wydaje mi się, że go nie będzie, ale z drugiej strony wciąż widnieje na liście gości niedzielnej gali. Trochę słabo, że tego nie określą, ale z JNH rok temu, o ile pamiętam, było to samo: do samego końca nie wiedzieliśmy, czy się pojawi.Cisek pisze: To znaczy, że z Santaolallą to już się pożegnali definitywnie i płytka z The Last of Us zostaje w domu?
PS Ma ktoś ten jasny marker?

byłem dzis 3/4 dnia na próbach - Gala, Bond i Gladiator. jest dobrze. Bond brzmi bosko, te durne składanki prażan które kaleczyły tą muze się chowają. Goldi też tą suite gotycką ekstra zrobił, o wiele znosniejsza do słuchania niż jego batmanowe płyty
a Gladiator to chór był tylko i Kaitlyn, też spoko.

#FUCKVINYL
Program Gali jest fatalny. Nie wiem kto dopiera repertuar. Chyba robią to wyłącznie na podstawie kosztów licencji, bo nie wierzę, że można być tak ograniczonym. Mówię głównie o braku muzyki z Pokuty, a zagranie Anny Kareniny. Porażka na całego.
Zwycięska Suita FMF Young Talent Award (zwiastun BioShock Infinite, 2013)
Alex North — Spartacus Love Theme (Spartakus, 1960)
Patrick Doyle — To Think Of A Story/ Opening Titles |The Creation | The Wedding Night (Frankenstein, 1994)
Dario Marianelli — Anna Karenina Suite (Anna Karenina, 2012)
Elmer Bernstein — Zabić drozda (Zabić drozda, 1962) v Phillip Glass — Godziny Suita, Część III (Godziny, 2002)
Patrick Doyle — Thor Suite (Thor, 2005)
Patrick Doyle — Harry in Winter (Harry Potter i Czara Ognia, 2005]
Gustavo Santaolalla — Brokeback Mountain Medley (Tajemnica Brokeback Mountain, 2005)
Henry Mancini — Moon River (Śniadanie u Tiffany’ego, 1961)
Elliot Goldenthal – Grand Gothic Suite (Batman Forever, 1995/Batman i Robin, 1997)
Hans Zimmer — Inception Suite (Incepcja, 2010)
Zwycięska Suita FMF Young Talent Award (zwiastun BioShock Infinite, 2013)
Alex North — Spartacus Love Theme (Spartakus, 1960)
Patrick Doyle — To Think Of A Story/ Opening Titles |The Creation | The Wedding Night (Frankenstein, 1994)
Dario Marianelli — Anna Karenina Suite (Anna Karenina, 2012)
Elmer Bernstein — Zabić drozda (Zabić drozda, 1962) v Phillip Glass — Godziny Suita, Część III (Godziny, 2002)
Patrick Doyle — Thor Suite (Thor, 2005)
Patrick Doyle — Harry in Winter (Harry Potter i Czara Ognia, 2005]
Gustavo Santaolalla — Brokeback Mountain Medley (Tajemnica Brokeback Mountain, 2005)
Henry Mancini — Moon River (Śniadanie u Tiffany’ego, 1961)
Elliot Goldenthal – Grand Gothic Suite (Batman Forever, 1995/Batman i Robin, 1997)
Hans Zimmer — Inception Suite (Incepcja, 2010)
Program gali to dno, brak czegokolwiek z Pokuty to naprawdę mega rozczarowanie. I dlaczego Doyle jest tyle razy, a Marianelli np. tylko jeden? Dobrze, że chociaż to spotkanie z nim jest.
To jest dyskryminacja plumkaczy!
- bartex9
- Spec od additional music
Dzisiaj poinformowali, że wejściówki na spotkanie z Zimmerem nie będą jednak do odbioru jutro, tylko od soboty...
Mega profeska z ich strony.
Liczę, że tym razem dane mi będzie poznać na żywo forumową śmietankę
Może w razie czego podałby mi ktoś swój numer telefonu, gdybym miał problemy w poprawnej identyfikacji? 
Mega profeska z ich strony.
Liczę, że tym razem dane mi będzie poznać na żywo forumową śmietankę

Aż zadzwoniłem do działu programowego - twierdzą, że żadnej zmiany w obsadzie niedzielnego koncertu nie ma.

zapraszam do oglądania fot z prób na profilu Soundtracks.pl na fb. a prezent na koniec, wisienka na torcie, się wgrywa 

#FUCKVINYL
- bartex9
Tutaj jest post z fejsbuka z informacją o zmianie terminu wydawania wejściówek:
https://www.facebook.com/FestiwalMuzyki ... 9578033646
https://www.facebook.com/FestiwalMuzyki ... 9578033646
Adaś, założyłeś fejsa? Niemożliwe! 

wieki temu przecież tylko że to profil ściśle prywatny, siedze na profiu s.pl.. no i jest wisienka - całe Into Miami And Alpine Drive na video mojego autorstwa na profilu S.pl, wyszło praktycznie jak oryginał, także Raine niech sie wstydzi 

#FUCKVINYL
Mam jakieś markery olejowe MUNGYO, w tym m.in. biały i złoty, podobno nadają się do każdej powierzchniDexter pisze:PS Ma ktoś ten jasny marker?![]()

- bartex9
A olejowe to nie są te, co trzeba wcisnąć, żeby pisały? Ja mam srebrny marker chyba do płyt, ale próbowałem i pisze nawet dobrze na takich okladkowych powierzchniach.
No trzeba coś tam wcisnąć, ale to tylko na początku, żeby się nasączyła końcówka, także można to zrobić na jakiejś czystej karteczce