Kobiety a muzyka filmowa

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#196 Post autor: Bucholc Krok » ndz lut 28, 2010 20:22 pm

ewelina pisze:Ale zdarzają się oczywiście chwalebne wyjątki-Maria Curie-Skłodowska :P :)
Ta i Kopernik...
A kobiet na forum nie ma bo pouciekały. I wcale im się nie dziwię. Ty też uciekniesz, to kwestia czasu. :)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#197 Post autor: Adam » ndz lut 28, 2010 20:23 pm

Bo Janek to znany gawędziarz :) A Bucholc już musi mentora zgrywać znów i przyszłość przepowiadać :P Prędzej Bucholc ucieknie jak mu archeologie przestaną wydawać w końcu niż Ewelina opuści te skromne progi :P
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#198 Post autor: Bucholc Krok » ndz lut 28, 2010 20:26 pm

Jeszcze wspomnicie moje słowa i wtedy zawyjecie... :D
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#199 Post autor: ewelina » ndz lut 28, 2010 20:26 pm

Ja już czuję się tutaj zadomowiona:).Więc szybko nie ucieknę :P .Nie jesteście ,aż tak straszni -może z wyjątkiem dziekana:P :)

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#200 Post autor: Adam » ndz lut 28, 2010 20:27 pm

Znów się za wszystkich wypowiadasz :P Ewelinie się nie spodoba to zawita na inne forum i będzie tam pisać że jesteście partacze :):P
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#201 Post autor: ewelina » ndz lut 28, 2010 20:31 pm

A co do pana Jana Kaczmarka to jest niesamowicie skromnym i życzliwym człowiekiem.Pamiętam,ze po 2 fmf byłam mile zaskoczona,ze jest tak otwarty do ludzi,i woli rozmawiać ze słuchaczami,niż z organizatorami.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#202 Post autor: Bucholc Krok » ndz lut 28, 2010 20:33 pm

ewelina pisze:A co do pana Jana Kaczmarka to jest niesamowicie skromnym i życzliwym człowiekiem.Pamiętam,ze po 2 fmf byłam mile zaskoczona,ze jest tak otwarty do ludzi,i woli rozmawiać ze słuchaczami,niż z organizatorami.
Ale po noć w zeszłym roku były jakieś problemy z podpisaniem książeczek.. ponoć już nie był taki miły. :)

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#203 Post autor: ewelina » ndz lut 28, 2010 20:33 pm

Dystans i respekt to ja czuję przed innymi:).Ale spokojnie dziekanie-zawsze możesz się wykazać,i pokazać,że nie tylko laski Ci w głowie:).

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#204 Post autor: ewelina » ndz lut 28, 2010 20:36 pm

Bucholc Krok pisze:
ewelina pisze:A co do pana Jana Kaczmarka to jest niesamowicie skromnym i życzliwym człowiekiem.Pamiętam,ze po 2 fmf byłam mile zaskoczona,ze jest tak otwarty do ludzi,i woli rozmawiać ze słuchaczami,niż z organizatorami.
Ale po noć w zeszłym roku były jakieś problemy z podpisaniem książeczek.. ponoć już nie był taki miły. :)
A wcale nie.Byłam przy tym jak podpisywał książeczki jakiemuś chłopakowi-miał prawie wszystkie soundtracki Kaczmarka.Podpisał bez zajaknięcia i tylko na koniec powiedział,że juz chyba za dużo skomponował,i musi kończyć karierę:P

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#205 Post autor: Bucholc Krok » ndz lut 28, 2010 20:36 pm

Adam Krysiński pisze:Bucholcowi nie chciał pewnie podpisać i ploty teraz tu nam rozsiewa :P Janek podpisywał jak leci, nawet 15 zdjęć swoich tych samych z klasera :P
Nie byłem na żadnym festiwalu w Krakowie. A co do podpisywania to wiem z dobrego źródła. :P

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#206 Post autor: Adam » ndz lut 28, 2010 20:36 pm

ewelina pisze:A wcale nie.Byłam przy tym jak podpisywał książeczki jakiemuś chłopakowi-miał prawie wszystkie soundtracki Kaczmarka.
Althazan :!: :D :D :D
Ostatnio zmieniony ndz lut 28, 2010 20:37 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#207 Post autor: Bucholc Krok » ndz lut 28, 2010 20:41 pm

ewelina pisze:A wcale nie.Byłam przy tym jak podpisywał książeczki jakiemuś chłopakowi-miał prawie wszystkie soundtracki Kaczmarka.Podpisał bez zajaknięcia i tylko na koniec powiedział,że juz chyba za dużo skomponował,i musi kończyć karierę:P
W takim razie musiało to być innego dnia. :)

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#208 Post autor: ewelina » ndz lut 28, 2010 20:45 pm

Być może:).Ale ogólnie wygląda na cierpliwego człowieka.A jeżeli tym chłopakiem był wasz kolega,to wynika z tego że nie tylko kobiety uwielbiają Kaczmarka,Lorenca i innych działających na emocje kompozytorów:)

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#209 Post autor: ewelina » ndz lut 28, 2010 21:14 pm

Mam pytanie do Łukasza-jakiś czas temu czytałam artykuł o kobietach w muzyce filmowej na stronie www.muzykafilmowa.pl. Ale wśród biografii nie ma żeńskich nazwisk,mimo ze opisane były panie które dostały nagrody za tworzoną muzykę.I pamiętam,ze wtedy mnie to bardzo zainteresowało,bo jednak to troche dziwne.:)Dlaczego nie było notek o tych paniach drogi redaktorze?:>

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#210 Post autor: Adam » ndz lut 28, 2010 21:15 pm

ewelina pisze:Mam pytanie do Łukasza-jakiś czas temu czytałam artykuł o kobietach w muzyce filmowej na stronie www.muzykafilmowa.pl. Ale wśród biografii nie ma żeńskich nazwisk,mimo ze opisane były panie które dostały nagrody za tworzoną muzykę.I pamiętam,ze wtedy mnie to bardzo zainteresowało,bo jednak to troche dziwne.:)Dlaczego nie było notek o tych paniach drogi redaktorze?:>
Bo Redaktor Łukasz robił artykuł pod publikę widać, ;-) a na biografie nie starczyło chęci ;-) Na innych portalach to samo, jestesmy pieprzeni szowiniści chyba ;-)
NO CD = NO SALE

ODPOWIEDZ