Wyczekiwane score'y
-
bladerunner
-
bladerunner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jakby to napisać, aby Ciebie nie urazićbladerunner20 pisze:a może by tak recka The book of eli ?:D
Przecież to taka innowacyjna ścieżka ..czyżby tylko mi się podobała ?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Czyli dalej twierdzisz, że nie offtopikujesz?Adam Krysiński pisze:autobiografia!! a potem wywiad u Opry i Jaya Leno
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
bladerunner
Trzeba poznać klimat dla mnie jedna z najbardziej niedocenionych ścieżek 2010. Obecnie.Jakby to napisać, aby Ciebie nie urazić Confused Question "TAK". Przesłuchałem "The Book of Eli" raz i już nigdy więcej do tego nie wróciłem. Najwidoczniej to nie w moim guście, przykro mi.
Prawie każdy utwór na płycie mi się podoba.
to dopiero elektronika!
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja nie mam nic do elektroniki. Lubię ciekawą elektronikę, eksperymenty elektroniczne, a la "Why So Serious?", ale ta elektronika w "The Book of Eli" jakoś zupełnie mi nie podeszła. Przykro mi, ale na szczęście co do wielu innych soundtracków się zgadzamybladerunner20 pisze:Trzeba poznać klimat dla mnie jedna z najbardziej niedocenionych ścieżek 2010. Obecnie.
Prawie każdy utwór na płycie mi się podoba.
to dopiero elektronika!
Jakby co to może kogoś ładnie poprosisz i skrobnie Ci recenzję tej muzyki, gdyż szczerze to jak na razie to jeszcze ani jednej recenzji tej płyty w internecie nie widziałem
A na razie patrzę w przyszłość optymistycznie na te wszystkie złe soundtracki, które mają się ukazać i które mam nadzieję, swoim beznadziejnym wykonaniem sprostają moim wymaganiom i gustowi
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Young pisze do Preist, to może być bombastyczny score.
http://moviescoremagazine.com/2010/03/y ... el-priest/
http://moviescoremagazine.com/2010/03/y ... el-priest/
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: