Wyczekiwane score'y
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Wyczekiwane score'y
Dziwna zmiana na stanowisku kompozytora.
Navarette mi jakoś średnio pasuje.
Z Tylerem byłoby ciekawie o ile zachowałby temat Djawadiego. Ale dobrze zobaczymy co to będzie. Albo i nie, gdyż mnie w sumie ten projekt nie interesuje.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
przecież Navara wywalą - zero doświadczenia i ledwo 2 scory w karierze o których cokolwiek ktoś w ogóle słyszał. koles nie ma nic do powiedzenia w temacie blockbusterów. ot producenci mieli chwilową chęć zatrudnić kogoś "hambitnego" i tyle.
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Te 2 scory w karierze o których coś ktokolwiek słyszał więcej są warte niż cały dorobek Twojego mister T.Adam pisze:przecież Navara wywalą - zero doświadczenia i ledwo 2 scory w karierze o których cokolwiek ktoś w ogóle słyszał. koles nie ma nic do powiedzenia w temacie blockbusterów. ot producenci mieli chwilową chęć zatrudnić kogoś "hambitnego" i tyle.
Pan kpi czy o drogę pyta??Wawrzyniec pisze:Dziwna zmiana na stanowisku kompozytora.Navarette mi jakoś średnio pasuje.
Z Tylerem byłoby ciekawie o ile zachowałby temat Djawadiego.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A Navarrete to nie jest reprezentant plumoscore'u.
Nie wiem jak sobie poradzi w takim akcyjniaku.
Mimo wszystko brak obecności Tylera jest trochę dziwny, zważywszy, że reżyser tegoż filmu już z nim ostatnio współpracował.
Mimo wszystko brak obecności Tylera jest trochę dziwny, zważywszy, że reżyser tegoż filmu już z nim ostatnio współpracował.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ke??Wawrzyniec pisze:A Navarrete to nie jest reprezentant plumoscore'u.![]()
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Miało być plumpscore'u. Palec mi się poślizgnął na klawiaturze.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
dalej "ke??"
super nie twierdze ze nie, tylko taki ktoś nie ma szans w blockbusterowym kinie i mogę się już dziś założyc że finalnie score zrobi ktoś inny. zresztą masz dobitny przykład Desplata który jest teraz nr 1, a poza Potterem nie robił do żadnego blockbusterowego kina. a rozumowanie że jeden czy 2 scory są warte więcej niż Brajan, nie ma sensu, bo takim rozumowaniem to napiszmy może od razu że nasz bezrobotny Abel się nadaje bo ma przecież też jeden czy dwa scory na koncie coś warte. bo więcej nie ma tak jak i Navar.DanielosVK pisze:Labirynt Fauna to balsam dla uszu.
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No, ale dlaczego gość miałby sobie nie poradzić?
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Powiedzmy sobie szczerze, że Twój mr T. żadnego PORZĄDNEGO blockbustera też nie zilustrował.
to nie kwestia poradzenia tylko kwestia rynku - tam są spółdzielnie i okreslone działki że tak to nazwę - i pewne nazwiska nie dostaną nigdy określonych filmów.
NO CD = NO SALE
Tym bardziej, że już sobie raz poradził. Inkheart. Duży film i epic score.No, ale dlaczego gość miałby sobie nie poradzić?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czytałem książkę. Nawet sympatyczna. Ale film jakoś bez echa przeszedł, podobnie score.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Chyba ani film taki duży, ani score taki epic, jak go Myster maluje.Mystery Man pisze:Tym bardziej, że już sobie raz poradził. Inkheart. Duży film i epic score.