Wyczekiwane score'y
Re: Wyczekiwane score'y
Ja tam czekam na (choć to baaardzo odległe) nową Godzillę.
Ifukube stworzył megakultową muzykę, Arnold świetną a teraz mam nadzieję że pałeczkę przejmie Majk Gjaczino. A Roarem pokazał że potrafiłby
Ifukube stworzył megakultową muzykę, Arnold świetną a teraz mam nadzieję że pałeczkę przejmie Majk Gjaczino. A Roarem pokazał że potrafiłby
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nowy Janosik też już był. Czas na kolejną kupę 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
P. Vega twórca Ciacho zaprasza na
To będzie większa klęska niż nasze autostradyObraz pod tytułem "Hans Kloss - Stawka większa niż śmierć", będzie nowoczesnym szpiegowskim filmem wojennym. Ma przypominać kombinację "Szeregowca Ryana" i "Jamesa Bonda".
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
gwoli przypomnienia to ciacho zrobiło wczesniej chocby pitbulla 
każdy ma jakąś kupę na koncie i to o niczym nie świadczy zresztą drugi plus, doczytaj kto scenariusz zrobił.. to nie RCP więc dajmy temu szansę a nie skreslajmy na starcie

każdy ma jakąś kupę na koncie i to o niczym nie świadczy zresztą drugi plus, doczytaj kto scenariusz zrobił.. to nie RCP więc dajmy temu szansę a nie skreslajmy na starcie

NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Holland też miała niezłe filmy na koncie i co? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
zagraniczna prasa o tym nowym z więckiewiczem pisała że to może być oskarowy film.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Szkoda, że często względem kompozytorów nie trzymasz się tej zasady, tylko od razu "suchary" i "ktoś się skończył"Adam Krysiński pisze:każdy ma jakąś kupę na koncie i to o niczym nie świadczy

#WinaHansa #IStandByDaenerys
oj Wawrzyńcu, Wawrzyńcu, obrońco uciśnionych
używam takich sformułowań jak ktoś wali kloca za klocem, a nie jak mu się raz zdarzy. A przykłady na kilka kup pod rząd można mnożyć ostatnio niestety i to na samej górze chocby przy Howardzie.

NO CD = NO SALE
Kibicowałem Hornerowi, aby skomponował do tego filmu, a tu proszę
http://filmmusicreporter.com/2011/07/01 ... lack-gold/

http://filmmusicreporter.com/2011/07/01 ... lack-gold/
Coś też o tym słyszałem. Horner ostatnio uderza w historyczno-epickie tony (Cristiada) - brakowało chłopa ostatnimi latami w tych klimatach. I bardzo dobrze
A na dodatek fajnie, że znowu komponuje dla Annauda.

3 Hornery, 2 Williamsy, ładnie się nam końcówka roku zapowiada 

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Hip hip HURA. W końcu mistrzowie nie wytrzymali łupaninek młodych i ruszyli w odsiecz
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie zrobię tego tak dobrze jak Adam, ale "Horner and EPIC Adventure" = Megakult
Zapowiada się bardzo smacznie i pomyśleć, że ktoś kiedyś mówił, że Horner się skończył na "Kill'em All"
Ach końcówka roku będzie bardzo J.J. 

Zapowiada się bardzo smacznie i pomyśleć, że ktoś kiedyś mówił, że Horner się skończył na "Kill'em All"

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Zobaczymy. Kto wie, czy w Black Gold nie usłyszymy Cristady.