Czego ostatnio słuchaliście?
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Jak dostajesz bana na konto to się zarejestrować na nowo chyba nie możesz bo nie da rady wejść na stronkę główną.DanielosVK pisze:W przypadku osób pokroju dziekana ban na konto jest bezcelowy. Na IP by się przydał.
Ostatnio zmieniony czw mar 03, 2011 22:21 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Całkiem niedawno inaczej śpiewałeś. Z resztą to nie ma znaczenia. Bana można dać i na początek IP, nie całe.infiltracja pisze:Mam zmienne :)DanielosVK pisze:W przypadku osób pokroju dziekana ban na konto jest bezcelowy. Na IP by się przydał.
A w ogóle niech władza przeniesie tę dyskusję w bardziej odpowiednie miejsce.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
trochę Hisaishiego
W Krainie Bogów, ładna, ciekawa kompozycja
, nie wiem jak sprawuje się w filmie, ale za płytę trzasnąłbym nawet czwórkę, wszelakie peany z arcydziełem na czele, mocno przesadzone, jest kilka słabszych utworów. Wkrada się czasem lekka nuda. Wiadomo na plus żywa orkiestra, kilka ładnych utworów na fortepian. Ładne The Sixth Station
. Na żywo pewnie będzie brzmiało lepiej
. 4/5

W Krainie Bogów, ładna, ciekawa kompozycja

Ostatnio zmieniony czw mar 03, 2011 22:29 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Małym arcydziełem jest dla mnie film bardziej jak muzyka.
A co do peanów to... a nie, nie będę tu ruszał tego tematu.
Zresztą Bladu lepiej siedź cicho, bo wniosek o ban dla Ciebie jest poddawany dyskusji.
A co do peanów to... a nie, nie będę tu ruszał tego tematu.

Zresztą Bladu lepiej siedź cicho, bo wniosek o ban dla Ciebie jest poddawany dyskusji.

dziekan ma zmienne niestety.DanielosVK pisze:W przypadku osób pokroju dziekana ban na konto jest bezcelowy. Na IP by się przydał.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: