W Polsce 9 listopadaWawrzyniec pisze:W USA film wchodzi niedługo do kin. U mnie 16 Listopada, ale polskiej premiery nie widzę.

W Polsce 9 listopadaWawrzyniec pisze:W USA film wchodzi niedługo do kin. U mnie 16 Listopada, ale polskiej premiery nie widzę.
Jak będzie możliwość, to czemu nie?Wawrzyniec pisze:Damn it. Ale dla tych kilku dni nie będę już do kina do Szczecina jechał. Rozumiem Templar, że planujesz wygrać bilety na "Cloud Atlas"?
Wawrzyniec pisze:Damn it.
A głównie w Życiu Warszawy i Rzeczpospolitej, w ŻW mają konkursy facebookowo-mailowe, w RP też kiedyś takie mieli teraz trzeba niestety jeszcze SMS-a wysyłać za 1,23zł, ale kto pierwszy ten lepszy, także wystarczy zsynchronizować sobie zegarek, w piątki dają tego typu zestawy z biletami do kina/teatru i na inne imprezy:Mefisto pisze:A na jakiej zasadzie Ty te bilety wygrywasz?
Akurat drugie PS3 to już od dawna bym chciał mieć, bo do innego pokoju bym chciał na stałe se podłączyć, gdzie mam duże TV z 3D, a tak muszę ciągle przenosićWawrzyniec pisze:A Templar jak wygrasz playstation to możesz mi dać, co byś się nie zastanawiał, na co Ci dwa.![]()
No prawie zawsze tylko dla WarszawyWawrzyniec pisze:No chyba, że to są bilety tylko do warszawskich kin?
I pewnie jak kupowałeś tę plazmę, to musiałeś zakupić Range Rovera, gdyż nie chciała Ci się zmieścić do Twojego Porsche 911?Templar pisze:Akurat drugie PS3 to już od dawna bym chciał mieć, bo do innego pokoju bym chciał na stałe se podłączyć, gdzie mam duże TV z 3D, a tak muszę ciągle przenosić![]()
![]()