W Polsce 9 listopadaWawrzyniec pisze:W USA film wchodzi niedługo do kin. U mnie 16 Listopada, ale polskiej premiery nie widzę.
Cloud Atlas - Tom Tykwer, Johnny Klimek, & Reinhold Heil
-
Templar
Re: Cloud Atlas - Tom Tykwer, Johnny Klimek, & Reinhold Heil
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Damn it. Ale dla tych kilku dni nie będę już do kina do Szczecina jechał. Rozumiem Templar, że planujesz wygrać bilety na "Cloud Atlas"? 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Templar
Jak będzie możliwość, to czemu nie?Wawrzyniec pisze:Damn it. Ale dla tych kilku dni nie będę już do kina do Szczecina jechał. Rozumiem Templar, że planujesz wygrać bilety na "Cloud Atlas"?
-
Mefisto
Wawrzyniec pisze:Damn it.
A na jakiej zasadzie Ty te bilety wygrywasz?
-
Templar
A głównie w Życiu Warszawy i Rzeczpospolitej, w ŻW mają konkursy facebookowo-mailowe, w RP też kiedyś takie mieli teraz trzeba niestety jeszcze SMS-a wysyłać za 1,23zł, ale kto pierwszy ten lepszy, także wystarczy zsynchronizować sobie zegarek, w piątki dają tego typu zestawy z biletami do kina/teatru i na inne imprezy:Mefisto pisze:A na jakiej zasadzie Ty te bilety wygrywasz?
http://www.rp.pl/artykul/515799,941423- ... rp-pl.html
jak coś fajnego jest to wysyłam równo o 10:00 i zawsze wygrywam
A czasem też jeszcze np. na profilu Demotywatorów na FB jakieś bilety mi się uda zgarnąć
-
Mefisto
eee, to lipa, tylko dla fejsbókowych elyt 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I wszystko jasne, nie pamiętam, aby w ogóle odwiedzał stronę demotywatorów na fasebooku, a Rzeczpospolitej nie czytam. Zawsze myślałem, że nic nie tracę, a teraz widzę, że jest inaczej.
No chyba, że to są bilety tylko do warszawskich kin?
A Templar jak wygrasz playstation to możesz mi dać, co byś się nie zastanawiał, na co Ci dwa.

A Templar jak wygrasz playstation to możesz mi dać, co byś się nie zastanawiał, na co Ci dwa.
-
Templar
Akurat drugie PS3 to już od dawna bym chciał mieć, bo do innego pokoju bym chciał na stałe se podłączyć, gdzie mam duże TV z 3D, a tak muszę ciągle przenosićWawrzyniec pisze:A Templar jak wygrasz playstation to możesz mi dać, co byś się nie zastanawiał, na co Ci dwa.![]()
No prawie zawsze tylko dla WarszawyWawrzyniec pisze:No chyba, że to są bilety tylko do warszawskich kin?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I pewnie jak kupowałeś tę plazmę, to musiałeś zakupić Range Rovera, gdyż nie chciała Ci się zmieścić do Twojego Porsche 911?Templar pisze:Akurat drugie PS3 to już od dawna bym chciał mieć, bo do innego pokoju bym chciał na stałe se podłączyć, gdzie mam duże TV z 3D, a tak muszę ciągle przenosić![]()
![]()
-
Templar
No niestety mam tylko 11-letniego Uniaka
Poza tym plazma ssie, wolę LCD i to mama se kupowała telewizor nowy, to ją namówiłem na 3D i jak jest w robocie to se podłączam tam PS3
-
Mefisto
powiem jej, to się skończy dzień dziecka 
jeden pełny track i artykuł o muzie:
http://insidemovies.ew.com/2012/10/18/c ... om-tykwer/
mówicie mi miszcz pijaru
http://insidemovies.ew.com/2012/10/18/c ... om-tykwer/
mówicie mi miszcz pijaru
NO CD = NO SALE