Szybki rewolwerowiec, czyli
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Re: Szybki rewolwerowiec, czyli
Hans Zimmer - Lion King - ...To Die For
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wojteł
- John Williams
+ Mark Mancinamuaddib_dw pisze:Hans Zimmer - Lion King - ...To Die For

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nick Glennie-Smith akurat.
Gadałem z kumplem, który zna się na rzeczy (Adam potwierdzi, kim w świecie RCP jest Hybrid Soldier) i powiedział mi, że Mancina aranżował tylko piosenki i musical. Zimmer zrobił score z Glennie-Smithem.
Gadałem z kumplem, który zna się na rzeczy (Adam potwierdzi, kim w świecie RCP jest Hybrid Soldier) i powiedział mi, że Mancina aranżował tylko piosenki i musical. Zimmer zrobił score z Glennie-Smithem.
- Wojteł
- John Williams
Uderz w Hansa, a Paweł się odezwie. Niemniej jednak dziękuję za wyprowadzenie z błędu 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Oficjalnie wszędzie figuruje Hans Zimmer ale wszyscy wiemy jak wielkim poszkodowanym jest w tym przypadku Mark.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Zaraz wyjdzie, że większość szeregowców z RCP nad tym pracowało i nie zdziwi mnie toPaweł Stroiński pisze:Nick Glennie-Smith akurat.

Czoug proszę o podsumowanie i skoro nikt nie zadaje to dam wam łatwiznę na poprawę humoru - wszystkie chwyty dozwolone http://w466.wrzuta.pl/audio/3cb2c89eZFg/zagadka_no_5
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Właśnie nie jest. Mancina tylko aranżował piosenki (I Just Can't Wait to be King głównie). W tym momencie kariery Zimmera, Mancina przestał już być głównym asystentem Hansa i zaczął wychodzić na swoje (Speed, Money Train, potem Twister, Speed II).muaddib_dw pisze:Oficjalnie wszędzie figuruje Hans Zimmer ale wszyscy wiemy jak wielkim poszkodowanym jest w tym przypadku Mark.
I ostatnio od byłego asystenta Marka dowiedziałęm się, w jakiej sytuacji odszedł on z Media Ventures. Otóż nie poszło o brak podziękowań za Króla lwa czy coś takiego, ale stało się to w wyniku kłótni i to nie między Zimmerem a samym Markiem, tylko po całej akcji Zimmer/Rifkin, gdzie Mancina po prostu odszedł z Rifkinem. Jak mówię, wyszło to z rozmów między mną a Deane Ogdenem, byłym asystentem Manciny. Między Hansem a Markiem nie było żadnej złej krwi.
Wychodzi na to, że po skandalu z RCP odszedł tylko Badelt i znowu, nie było tutaj bezpośredniego konfliktu z Hansem.
"Tylko On - Williams Dżon!"muaddib_dw pisze:skoro nikt nie zadaje to dam wam łatwiznę na poprawę humoru - wszystkie chwyty dozwolone http://w466.wrzuta.pl/audio/3cb2c89eZFg/zagadka_no_5

A jeszcze co do Lwa, według napisów końcowych "Circle of Life" i "Be Prepared" zrobił Hansu, a pozostałe 3 Mancina.
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
3x
1x
3x
U:8 Templar
3x
0x
1x
U:4 muadib
1x
2x
0x
U:3 DamianKisiel
1x
0x
0x
U:1 Czoug
1x
0x
0x
U:1 karcharoth
1x
0x
0x
U:0 DanielosVK
0x
1x
0x
U:1 Althazan
Ale ogarnąć się. Raz nie ma zadnej zagadki przez 2 dni, poxniej 2 w jeden.

3x

1x

1x

1x

1x

0x

Ale ogarnąć się. Raz nie ma zadnej zagadki przez 2 dni, poxniej 2 w jeden.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
Kto jutro zadaje? Według kolejności to Bladu powinien być we wtorek, dzisiaj Althazan, a jutro czoug, także niech ktoś z was zada jutro, żeby nie czekać kolejne 2 dni na zagadkę 

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
TemplarTemplar pisze:"Tylko On - Williams Dżon!"muaddib_dw pisze:skoro nikt nie zadaje to dam wam łatwiznę na poprawę humoru - wszystkie chwyty dozwolone http://w466.wrzuta.pl/audio/3cb2c89eZFg/zagadka_no_5- Angela's Ashes - Back to America

- karcharoth
- Jestem Żydem
- Lokalizacja: Wrocław, niekiedy Kargowa, ale głównie Planet Armstrong
Jedyny taki na całym świecie. Tylko ONmuaddib_dw pisze:Btw. piękny utwór i jedyny taki na całym albumie...

"If our music survives, which I have no doubt it will, then it will because it is good." - Jerry Goldsmith
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara