Fakt, że z tym filmem dla Madonny to wziął mega shitowaty projekt. Chociaż mnie bardziej chodziło o innego rodzaju shity. Np. nie wiem na ile prawdziwe były te ploty o angażu do "Twilight". Ale na czymś takim to Abel mógłby super wiele zyskać. Stworzyłby podobnie jak Desplat muzykę zbyt dramatyczną, zbyt dostojną, zupełnie z innej bajki, nie pasującą do filmu, zyskałby uznanie, wśród fanboyów "Twilight" byłby popularny. Mówiłoby się o nim "gość od "Twilight" i już posypałyby się propozycje, wystawne imprezy, alkohol, narkotyki, seks, duże pieniądze, jednym słowem "L.A. High Life".
ABEL KORZENIOWSKI - W.E. (2011)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: ABEL KORZENIOWSKI - W.E. (2011)
Oczywiście zrobi jak będzie uważał, ale według mnie jednak szanse na przebicie są. Jego styl ma prawo się tam podobać. To takie ambitne, europejskie itd. Tym mógłby wielu do siebie przekonać.
Fakt, że z tym filmem dla Madonny to wziął mega shitowaty projekt. Chociaż mnie bardziej chodziło o innego rodzaju shity. Np. nie wiem na ile prawdziwe były te ploty o angażu do "Twilight". Ale na czymś takim to Abel mógłby super wiele zyskać. Stworzyłby podobnie jak Desplat muzykę zbyt dramatyczną, zbyt dostojną, zupełnie z innej bajki, nie pasującą do filmu, zyskałby uznanie, wśród fanboyów "Twilight" byłby popularny. Mówiłoby się o nim "gość od "Twilight" i już posypałyby się propozycje, wystawne imprezy, alkohol, narkotyki, seks, duże pieniądze, jednym słowem "L.A. High Life".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
jak w demach daje tylko single mena to nie ma szans, i to widać przez ostatnie 3 lata.Wawrzyniec pisze:Oczywiście zrobi jak będzie uważał, ale według mnie jednak szanse na przebicie są. Jego styl ma prawo się tam podobać. To takie ambitne, europejskie itd. Tym mógłby wielu do siebie przekonać.
to nie było o angazu tylko braniu pod uwagę - pochwalono się udziałem w konkursie. konkurs przegrał i tyle. przecież tam każdy startuje do każdego filmuNp. nie wiem na ile prawdziwe były te ploty o angażu do "Twilight".
NO CD = NO SALE
Abel już czepie kasiorę z WE
na renomowanym NY Fashion Week pokaz nowych kolekcji Laurena i Herrery odbył się m.in. z muzyką z WE - 2 utwory- "Dance For Me Wallis" i "I Will Follow You". Szczegóły i całe playlisty na Harpers Bazaar:
http://www.harpersbazaar.com/bazaar-blo ... sic-022012
http://www.harpersbazaar.com/bazaar-blo ... sic-022012
NO CD = NO SALE
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
"Kółko musi być najlepsze" 
dobry wywiad, tylko szkoda, że taki krótki - Abel bardzo fajnie podsumował Polszę przy tym, niby coś się dzieje wg statystyk i reklam nowych projektów, ale tak naprawdę nie dzieje się nic.
dobry wywiad, tylko szkoda, że taki krótki - Abel bardzo fajnie podsumował Polszę przy tym, niby coś się dzieje wg statystyk i reklam nowych projektów, ale tak naprawdę nie dzieje się nic.
A cóż miał podsumowywać jak od 2 dekad 3,4 te same nazwiska w kółko biorą każdy film. od paru lat dołaczył do teo grona mykietyn. a resztę - której nikt nie chciał za darmo - bierze Targosz 
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
ale chodzi o ogólny marazm, a nie jedną grupkę, która zabiera reszcie chlebek
-
Mefisto
nie tylko
"miałem nadzieję, że kariera przyspieszy. Nic z tego. Projekty pojawiały się z tą samą częstotliwością"
"Nic się nie stało. Nic się nie zmieniło."
"miałem nadzieję, że kariera przyspieszy. Nic z tego. Projekty pojawiały się z tą samą częstotliwością"
"Nic się nie stało. Nic się nie zmieniło."
-
hp_gof
Jak ktoś umie czytać te śmieszne znaczki (nutki
) i lubi Abla i jego W.E., to na jego stronce są nuty Evgeni's Waltz
Umieścił za darmo.
http://www.abelkorzeniowski.com/media/W ... -Piano.pdf
PS. Abel umieścił też opcję "Donate", gdyby ktoś chciał go wesprzeć
Download and Donate
I want people to enjoy my music, regardless of where they come from and how wealthy they are, so, you are welcome to download it in return for a donation. It can be as little or as much as you want.
http://www.abelkorzeniowski.com/media/W ... -Piano.pdf
PS. Abel umieścił też opcję "Donate", gdyby ktoś chciał go wesprzeć
Download and Donate
I want people to enjoy my music, regardless of where they come from and how wealthy they are, so, you are welcome to download it in return for a donation. It can be as little or as much as you want.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
O kurde, poziom patosu niebezpiecznie zbliżył się do limitu, po którym zaczyna mi się obiad zwracać. 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Abel na premiera! Wtedy wystąpienia jak expose miałoby naprawdę sporą widownię ;]

- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Należała mu się ta nagroda !
Gratuluję! Sam oddałem na Abla głos
Gratuluję! Sam oddałem na Abla głos