JOHN CARTER - Michael Giacchino
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Re: JOHN CARTER - Michael Giacchino
Mam nadzieję- jak na epicki film/trylogię przystało Miachel zapoda nam w końcu jakiś miażdżący temat, który nie tylko Myster zapamięta.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
Mówię wam, będzie dobry film i dobra muza, a o krytyce tak jak w przypadku nowej Planety Małp czy Mission Impossible, nikt nie będzie pamiętał.
Oczywiście jest to melodia spod znaku epickiego romantyzmu, choć jako motyw przygodowy w mocniejszych aranżacjach, też wypada okazale. Sam liczę na przynajmniej 7-8 tematów mocniejszych tematów i mam nadzieję, że się tu nie rozczaruję 
W tej chwili temat JC kojarzę, więc chyba jest dobrzeMam nadzieję- jak na epicki film/trylogię przystało Miachel zapoda nam w końcu jakiś miażdżący temat, który nie tylko Myster zapamięta.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przecież główny temat z Johna Cartera już dawno zaprezentowano. 
Myster go pamięta, ja już zapomniałem.

Myster go pamięta, ja już zapomniałem.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Będzie bardzo dobrze. Po tych trzech kawałkach nic więcej tylko czekać na płytęMystery Man pisze:Mówię wam, będzie dobry film i dobra muza, a o krytyce tak jak w przypadku nowej Planety Małp czy Mission Impossible, nikt nie będzie pamiętał.
W tej chwili temat JC kojarzę, więc chyba jest dobrzeMam nadzieję- jak na epicki film/trylogię przystało Miachel zapoda nam w końcu jakiś miażdżący temat, który nie tylko Myster zapamięta.Oczywiście jest to melodia spod znaku epickiego romantyzmu, choć jako motyw przygodowy w mocniejszych aranżacjach, też wypada okazale. Sam liczę na przynajmniej 7-8 tematów mocniejszych tematów i mam nadzieję, że się tu nie rozczaruję

I tak skończy się na "kuglarskich zabiegach", "plastikowej liryce", "ciągłym dudnieniu" i znów trzeba będzie "dać Giacchino manto za lenistwo"muaddib_dw pisze:Będzie bardzo dobrze. Po tych trzech kawałkach nic więcej tylko czekać na płytę

Ostatnio zmieniony pt sty 27, 2012 13:05 pm przez Mystery, łącznie zmieniany 1 raz.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Eee tam nie znają się na tym co dobre 

Okładka z amazon:

Ta, 8 razy 

Trochę zwalili ją, kolor czcionki przy tytule powinni dać taki jak w zwiastunie:Mystery Man pisze:Okładka z amazon:
http://youtu.be/RG6wz6J93V4?t=2m
"Music Composed By Michael Giacchino" dać na samej górze, a samego Cartera obniżyć tak jak to jest w plakacie:

Bo teraz to wygląda jakby lewitował

Fan-made z fsm bardziej udany, tu John nie lewituje, ale w końcu to Mars to nie wiadomo jak tam do końca z tym chodzeniemBo teraz to wygląda jakby lewitował

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ogólnie sam John Carter na tej okładce wygląda jakby był podczas sesji z greenscreenem. Albo jakby ktoś go na siłę wkleił. Ale dobra nie należy oceniać soundtracka po okładce. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Okładka super! trzeba mieć jaja na takie rzeczy, czy raczej klientów z otwartymi umysłami
Ktoś ją już wrzucił do najlepszych 2012?

Za "ciężko" by wyszło.Templar pisze:Trochę zwalili ją, kolor czcionki przy tytule powinni dać taki jak w zwiastunie:
http://youtu.be/RG6wz6J93V4?t=2m
Tracklista:
1. A Thern for the Worse
2. Get Carter
3. Gravity of the Situation
4. Thark Side of Barsoom
5. Sab Than Pursues the Princess
6. The Temple of Issus
7. Zodanga Happened
8. The Blue Light Special
9. Carter They Come, Carter They Fall