IV Festiwal Muzyki Filmowej - kto z nas będzie?
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
w Lucernie było sporo fejli, zobaczymy jak nasi to uciągną.. choć tyle że to nie u nas jest światowe pierwsze wykonanie, więc nasi będą mogli analizować błędy z zapisu video i audio dokonane premierowo przez poprzedników w SzwajcariMarek Łach pisze:No tylko że Badelt zagra "swój" najbardziej obciachowy i szkodliwy dla gatunku score, to tak jakby Horner przyjechał zagrać Troję.

i miałeś nie brać udziału w dyskusjach o RCPMarek Łach pisze:No tylko że Badelt zagra "swój" najbardziej obciachowy i szkodliwy dla gatunku score, to tak jakby Horner przyjechał zagrać Troję.

No i nad tym trochę bidnym repertuarem ubolewam, ale wytłumacz mi w czym to Piraci Badelta są tacy szkodliwi dla gatunku? Może przełomem to nie są, ale są ważne dla muzyki filmowej. W filmie sprawują się świetnie, przeciętny widz muzykę chwalił no a , że po za nim ja tego słuchać '' praktycznie '' nie umiem to inna sprawaMarek Łach pisze:No tylko że Badelt zagra "swój" najbardziej obciachowy i szkodliwy dla gatunku score, to tak jakby Horner przyjechał zagrać Troję.

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
znalazłem na youtube wykonanie Piratów przez orkiestrę akurat chyba tylko kompozycje Badelta(temat czarnej perły ) brzmi bez szału, ale fajnie u nas może być podobnie
http://www.youtube.com/watch?v=MufORSL6 ... SUWohOGooH
Ja deklaruję, że będę, ale powiedzmy sobie szczerze czy kogoś to na tym forum obchodzi ?:D. .. Hehe wszyscy najwięksi fani muzyki filmowej na forum z Bucholcem na czele, pewnie nie przyjadą
, tylko pyskować potrafią 

http://www.youtube.com/watch?v=MufORSL6 ... SUWohOGooH
Ja deklaruję, że będę, ale powiedzmy sobie szczerze czy kogoś to na tym forum obchodzi ?:D. .. Hehe wszyscy najwięksi fani muzyki filmowej na forum z Bucholcem na czele, pewnie nie przyjadą

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt: