Tyler Bates - Conan
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Re: Tyler Bates - Conan
Kiepsko trailer wygląda, w ogóle ten Conan w wykonaniu Momoi wydaje się jakiś taki cywilizowany. Żeby tylko nie zaczął poezji recytować. 

Najlepszy jest make-up na oczach i olej we włosach. Arrrrgh patrzcie jaki jestem groźny !!! 

wg mnie dobrze że cywilizowany, bardziej ludzki, jak Craig w bondzie np.
#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Tak, ja też tak myślę, w końcu bohater filmu o Barbarzyńcy, który od małego uczył się zabijania, a potem wyrżnęli mu całą rodzinę, powinien być cywilizowany 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
a bond? od małego uczył się zabijania, rodzinę mu nie wyrżnęli ale zginęła w górach na jego oczach.. to samo tylko 500 lat późniejWojtek pisze:Tak, ja też tak myślę, w końcu bohater filmu o Barbarzyńcy, który od małego uczył się zabijania, a potem wyrżnęli mu całą rodzinę, powinien być cywilizowany

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Ale James Bond był brytyjskim gentlemanem, a Conan - Barbarzyńcą 
Może i powinien być ludzki, nie wiem, jak był przedstawiony w opowiadaniach, ale cywilizowany, to już niekoniecznie

Może i powinien być ludzki, nie wiem, jak był przedstawiony w opowiadaniach, ale cywilizowany, to już niekoniecznie

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
to jakieś inne filmy widziałeś, niż te co nakręcono w takim razieAdam Krysiński pisze:a bond? od małego uczył się zabijania

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Po zwiastunie zapowiada się kolejne widowisko PG-13 ala ubiegłoroczny " Prince of Persia " - zero klimatu,typowa,letnia przygoda ... 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

ale ksiązki wszystkie czytałem które są mega lepsze niż połowa filmów (Blofeld był Polakiem fuck yeahMefisto pisze:to jakieś inne filmy widziałeś, niż te co nakręcono w takim razie

#FUCKVINYL
Tylko, że książki mało kogo interesują, skoro mówimy o filmach 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A cos czuje, ze do tego metroseksualnego Conana a la MTV otrzymamy jakis gitarowy podklad. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Co to za porównania w ogóle?
Conan i Bond?
Jeden urodził się w plemieniu górskich barbarzyńców w antycznych czasach, gdy dzikusy mordowały się na co dzień, a ocaleni w najlepszym wypadku trafiali jako niewolnicy na arenę - a drugi stracił rodziców w lawinie, a potem jako superagent XX-go wieku paradował w smokingach i Aston Martinie. Jak komuś mogło takie porównanie przyjść do głowy? 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie "komus", tylko AdamowiMarek Łach pisze:Jak komuś mogło takie porównanie przyjść do głowy?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ja jestem tego pewien na 110% odkąd jako kompozytor pojawił się tutaj Tyler B.Wawrzyniec pisze:A cos czuje, ze do tego metroseksualnego Conana a la MTV otrzymamy jakis gitarowy podklad.

No co wy, przecież Bates w wywiadzie mówił co innego, zarzucacie mu mydlenie oczu?