Wawrzek tak zrobił z TDKR i nikogo to nie zdziwiło. Wszyscy już chyba się przyzwyczaili do fanbojskich odpałów.hp_gof pisze: Ciekaw jestem jak byście zareagowali, gdybym do TOP10 utworów wrzucił połowę tracklisty z Rise of the Guardians?

Wawrzek tak zrobił z TDKR i nikogo to nie zdziwiło. Wszyscy już chyba się przyzwyczaili do fanbojskich odpałów.hp_gof pisze: Ciekaw jestem jak byście zareagowali, gdybym do TOP10 utworów wrzucił połowę tracklisty z Rise of the Guardians?
wg świętej zasady ankiet i topów, to wszystkie top10 powinny wyglądać tak:Wawrzyniec pisze: A sam hp_gof to postąpił moim zdaniem bardzo nieładnie, drwiąc ze świętej zasady ankiet i TOPów
Na trzecie mam Olivier jakby co.Wojtek pisze:wg świętej zasady ankiet i topów, to wszystkie top10 powinny wyglądać tak:Wawrzyniec pisze: A sam hp_gof to postąpił moim zdaniem bardzo nieładnie, drwiąc ze świętej zasady ankiet i TOPów
1Wawrzyniec
2Maciej
3Olech
4-10 jakieś lamery co piszą muzę do filmów
To przykre, ale nie powinno przeszkodzić w triumfie "Cloud Atlas" w tym TOPie.Paweł Stroiński pisze:Cloud Atlas próbowałem, ale nie mogę....
AN artWojtek pisze:No cóż. Trolling is a art.
Dokładnie przed wyrazami zaczynającymi się na samogłoskę "an", a na spółgłoskę" samo "a". Zresztą jest to uzasadnione nawet łatwością wypowiedzi. Od teraz ja z hp_gofem zamiast Paweł zajmiemy się korektą.hp_gof pisze:AN artWojtek pisze:No cóż. Trolling is a art.
Ano, to pewnie dlatego, że też jest odtwórcze i też w filmie super nie działa.Wawrzyniec pisze:I wreszcie na jakieś liście znalazł się "TDKR". Dziwiłbym się, gdyby się nie znalazł.Ale, że jest niżej od odtwórczego "Hobbita", który w filmie super nie działa. Hm.
hp_gof pisze:AN artWojtek pisze:No cóż. Trolling is a art.
Wawrzyniec pisze:Dokładnie przed wyrazami zaczynającymi się na samogłoskę "an", a na spółgłoskę" samo "a". Zresztą jest to uzasadnione nawet łatwością wypowiedzi. Od teraz ja z hp_gofem zamiast Paweł zajmiemy się korektą.hp_gof pisze:AN artWojtek pisze:No cóż. Trolling is a art.
Ale przynajmniej Zimmer nie wykorzystał "Why So Serious?" pod niektóre sceny i wszystko jednak miało ręce i nogi.DanielosVK pisze:Ano, to pewnie dlatego, że też jest odtwórcze i też w filmie super nie działa.Wawrzyniec pisze:I wreszcie na jakieś liście znalazł się "TDKR". Dziwiłbym się, gdyby się nie znalazł.Ale, że jest niżej od odtwórczego "Hobbita", który w filmie super nie działa. Hm.