FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
aa myślałem że to w Royalu jest Olo 

#FUCKVINYL
Jeszcze jeden film o brytyjskiej rodzinie królewskiej i może może... 

No chyba.Koper pisze:Marczułajtis to organizuje, czy co?Dexter pisze:Ceny są KOSMICZNE!!! Płyta kosztuje 400/450zł

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
FMF i tak jest bezkonkurencyjny

na przełomie kwietnia i mają ogłoszą program fmf.
cóż
cóż

#FUCKVINYL
Ale jeszcze biletów nie będą sprzedawać? Oczywiście Ty już program znasz?
Ciekaw jestem czy zeszłoroczne ploty się potwierdzą 

a czy kiedyś sie sprawdziły bo nie przypominam sobie 
Goldenthal w Pradze będzie w tym czasie.

Goldenthal w Pradze będzie w tym czasie.
#FUCKVINYL
Mieli ogłaszać program tuż po serwisie informacyjnym a tu cisza, pewnie mr. Piaskowski zaspał
. Ale może wskazówką będzie playlista, która aktualnie sobie u nich leci - Matrix Reloaded, Gladiator, Abel...
EDIT:
Siódemka to szczęśliwa liczba dla festiwalu. Z satysfakcją ogłaszamy najważniejsze punkty tegorocznej edycji FMF, która odbędzie się w dniach 25 – 28 września. Na program główny składają się cztery wielkie produkcje koncertowe:
- polsko-norweska koprodukcja Kon-Tiki: Dalekomorska Wyprawa z udziałem kompozytora Johana Söderqvista,
- kultowe piosenki napisane do filmów z serii James Bond w wykonaniu gwiazd polskiej rozrywki i orkiestry,
- zdobywca pięciu Oscarów: Gladiator na żywo w wersji koncertowej z muzyką Hansa Zimmera i z udziałem współkompozytorki oraz wokalistki Lisy Gerrard,
- Międzynarodowa Gala Muzyki Filmowej z okazji 100-lecia ASCAP z plejadą najważniejszych hollywoodzkich kompozytorów muzyki filmowej. Pierwszym gościem, który przyjął zaproszenie do udziału w gali jest dwukrotny zdobywca Oscara – Gustavo Santaolalla.

EDIT:
Siódemka to szczęśliwa liczba dla festiwalu. Z satysfakcją ogłaszamy najważniejsze punkty tegorocznej edycji FMF, która odbędzie się w dniach 25 – 28 września. Na program główny składają się cztery wielkie produkcje koncertowe:
- polsko-norweska koprodukcja Kon-Tiki: Dalekomorska Wyprawa z udziałem kompozytora Johana Söderqvista,
- kultowe piosenki napisane do filmów z serii James Bond w wykonaniu gwiazd polskiej rozrywki i orkiestry,
- zdobywca pięciu Oscarów: Gladiator na żywo w wersji koncertowej z muzyką Hansa Zimmera i z udziałem współkompozytorki oraz wokalistki Lisy Gerrard,
- Międzynarodowa Gala Muzyki Filmowej z okazji 100-lecia ASCAP z plejadą najważniejszych hollywoodzkich kompozytorów muzyki filmowej. Pierwszym gościem, który przyjął zaproszenie do udziału w gali jest dwukrotny zdobywca Oscara – Gustavo Santaolalla.

Robimy forumową zrzutkę na pampersy dla Adama.Cisek pisze: - kultowe piosenki napisane do filmów z serii James Bond w wykonaniu gwiazd polskiej rozrywki i orkiestry,
Mam nadzieję, że pozwolą Santaolalli na jakąś solówkę z "The Last of Us"
.

A ja mam nadzieję, że jednak przyjedzie ktoś ciekawszy od Gustava 

- Wojteł
- John Williams
Hm, to chyba Koper kiedyś mówił (a jak nie, to przepraszam za przypisywanie jemu tych słów), że nawet jakby Gustavo grał pod jego blokiem za darmo, to by nie zszedł posłuchać
Jak przyjedzie na FMFa to hipokryta będzie 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara