HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
No chyba nie ma żadnych nowych informacji, nadal tylko w europejskich sklepach widzę wizualizacje wydania, a w USA tylko okładka. A tak przy okazji cena europejskiego wydania została trochę obniżona na brytyjskim Amazonie:
http://www.amazon.co.uk/Man-Steel-Origi ... B00C5WR6JY
£14,68, przy obecnym kursie daje to ok. 74,87 zł
http://www.amazon.co.uk/Man-Steel-Origi ... B00C5WR6JY
£14,68, przy obecnym kursie daje to ok. 74,87 zł
score u nas od sony wychodzi 18.06 w cenie 59 (standard) i 69 (deluxe - oczywiście w uboższej wersji niż w usa, tylko digipack bez metalowej obudowy).
#FUCKVINYL
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... azYw#at=49
Iron Man 3 nawet mi sie spodobal....
ale Man of Steel.....
to bedzie cos
Iron Man 3 nawet mi sie spodobal....
ale Man of Steel.....
to bedzie cos

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Żeby za bardzo nie offtopować w temacie JNH, to tutaj dam odpowiedź dla kiedyśgrzesia:
W Europie też będzie, w brytyjskim mają import, ale bez ceny póki co, a w niemieckim mają europejskie wydanie za 31,99 euro i amerykańskie za... 24,99 euro, tak się zastanawiam, czemu wydanie sprowadzane z USA jest znacznie tańsze niż te europejskie 
Przecież wysyłka z amerykańskiego Amazona kosztuje $6,48, to jakoś tak bardzo drogo to nie jest, choć sam winyl to już $30, także trochę drożejkiedyśgrześ pisze:Szkoda tylko, że to LP to chyba tylko w stanach wychodzi, więc ciutkę za drogo dla mnie z przesyłką, ale zobaczymy, może również sobie sprawię

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Ja nie zaglądam do szwabów
Na angielskim jak piszesz był tylko importu, jeśli info od Niemców o wydaniu Sony na Euro się potwierdzi w praniu to jestem dobrej myśli
a z USA to ja w życiu żadnego LP nie kupiłem, a tam gwiazdeczka jest na specjalne ewentualności, potem sprawdzę cóż mi system powie przed checkoutem, to się zastanowię jak (i czy) to rozegrać 

co Ty dupisz, przecież LP u nas kupisz też, nawet preordery są już u naszych na tego supermenka lp...
#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Nic nie dupię, obaj wiemy, że polskie garaże to ostatnie miejsce z info któremu można zaufać, bo to raz miałem preordera skasowanego u największych graczy na rynku i ostanie miejsce gdzie zaglądam
Około 90 PLN, najlepsza cena w Europie
Jak się status po premierze zmieni na dostępny, to łykam, raz się żyje
Ps. Opowiadałem kiedyś swoją smutną historię z Gigantem i LP DKR, w rezultacie w Anglii musiałem tego Hansa kupić, ehh te polskie garażowanie

Ps. Opowiadałem kiedyś swoją smutną historię z Gigantem i LP DKR, w rezultacie w Anglii musiałem tego Hansa kupić, ehh te polskie garażowanie

Na merlin.pl też już można zamówić wszystkie wydania. Ponoć muzyka tak na LP jak i CD bedzie dostępna od 18 czerwca.
Podstawowe wydanie to 60 zł bez grosza za to deluxe tylko 4,50 drożej. Lp to już ponad 90 zł.
Podstawowe wydanie to 60 zł bez grosza za to deluxe tylko 4,50 drożej. Lp to już ponad 90 zł.
bystrzacha

Adam pisze:score u nas od sony wychodzi 18.06 w cenie 59 (standard) i 69 (deluxe - oczywiście w uboższej wersji niż w usa, tylko digipack bez metalowej obudowy).
#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ponoć to przy Batmanach Nolana, Zimmer sięgnął po swój sławetny " nowy styl " ale przecież nietypową muzę tworzył już dużo wcześniej
właśnie przypominam sobie " Cienką Czerwoną Linię " i mimo faktu, iż nie jest to muza w stylu " Gladiatora ", " Ostatniego Samuraja " czy " Piratów z Karaibów ", to nie są to też takie smęty, jak obecnie - ba!, batmany i TTRL dzieli przepaść wielka jak rów Mariański
i gdyby Zimmer robił taką właśnie muzę - nie przebojową acz inteligentną i słuchalną, to nie miałbym do niego żadnych pretensji.
właśnie przypominam sobie " Cienką Czerwoną Linię " i mimo faktu, iż nie jest to muza w stylu " Gladiatora ", " Ostatniego Samuraja " czy " Piratów z Karaibów ", to nie są to też takie smęty, jak obecnie - ba!, batmany i TTRL dzieli przepaść wielka jak rów Mariański

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- lis23
TrochęDanielosVK pisze:Dalej przeżywasz?

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Mam tylko pytanie, bo to coś, co mnie szczerze wkurza, niezależnie od kompozytora.
Na jakiej podstawie sądzisz, ze Batmany nie są muzyką inteligentną?
- lis23
Nie mi rozstrzygać, czy jest, faktem jednak jest, że do TTRL jej daleko - oczywiście, moim zdaniem.Paweł Stroiński pisze:Mam tylko pytanie, bo to coś, co mnie szczerze wkurza, niezależnie od kompozytora.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John