akurat nie toWawrzyniec pisze:Tak, bo największym dziwactwem to jest to, że uważam "The Thin Red Line" za pracę wybitną.
Najlepsza współczesna muzyczna trylogia
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Raczej to, że ciągle to powtarzasz.. jeszcze trochę i przestanie mi się to całe TTRL podobać.Wawrzyniec pisze:Tak, bo największym dziwactwem to jest to, że uważam "The Thin Red Line" za pracę wybitną.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja ciągle tego nie powtarzam. Napisałem raz, może dwa, chłopaki podchwycili i się zrobił wielki szum i pośmiewisko, żeby jeszcze było z czego? Dobrze, mnie tam nie zależy co inni sądzą o tej muzyce. Jak trzeba to może mieć wszędzie najniższe oceny i najlepiej niech opinia o tej muzyce będzie taka jak na filmtracks.com. Niech tak będzie, tylko chciałbym, abym wreszcie nie musiał w każdym poście jaki napisać dostawać tą "TTRL". A po za tym ciekawe jakby się pojawił ktoś nowy na forum zobaczył jakie się jaja robi z tej pracy i niech sobie wyrobi opinię o dobrej muzyce.
A w ogóle ta muzyka stała się już tematem tak offtopowym, że teraz nagle rozmawiamy o niej tutaj w temacie, który nie ma z tym nic wspólnego.
Na przyszłość to nie będę w ogóle wspominał chyba o tej muzyce, żeby znowu nie wyszło, że prowokuję.
A w ogóle ta muzyka stała się już tematem tak offtopowym, że teraz nagle rozmawiamy o niej tutaj w temacie, który nie ma z tym nic wspólnego.
Na przyszłość to nie będę w ogóle wspominał chyba o tej muzyce, żeby znowu nie wyszło, że prowokuję.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wawrzyniec pisze:Ja ciągle tego nie powtarzam. Napisałem raz, może dwa,
Ej, żeby tak chciało mi się te wszystkie offtopy przejrzeć..
Nie ma się co unosić..Na przyszłość to nie będę w ogóle wspominał chyba o tej muzyce, żeby znowu nie wyszło, że prowokuję.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niestety jest. Kłamstwo powtarzane wiele razy, staje się prawdą. Jeszcze chwilę i ja naprawdę uwierzę, że to beznadziejna muzyka. Ciekawe ile już osób tak uwierzyło. Dobra, ale nie ma co tym dyskutować, gdyż to niewłaściwy temat, a i muzyka nie warta dyskusji.Bucholc Krok pisze:Nie ma się co unosić..
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Czyli jakbyś dawał zagadki, które by się "ogółowi" nie podobały to byś zrezygnował z zadawania??
Po raz kolejny ściemniasz - bo napisałeś że ta praca nie tylko jest wybitna, ale jest najwybitniejsza w historii wszechświataWawrzyniec pisze:Tak, bo największym dziwactwem to jest to, że uważam "The Thin Red Line" za pracę wybitną.
NO CD = NO SALE
To jest wybitna praca - owszem - ale na przestrzeni dyskografii Hansa.. Ale walenie tekstami że to geniusz bijący wszystkich jest już nawet nie śmieszneKoper pisze:A ktoś tu mówi, że TTRL to beznadziejna muzyka??? Chyba nikt, no może Adam, ale on to takie głupoty pierdoli, że się cała Polska śmieje.:D:P
Adam nie mówi że to beznadziejna muzyka i nigdy nie mówił tak. A czy się cała kraj śmieje to mnie to tak obchodzi jak i zeszłoroczny śnieg
NO CD = NO SALE
-
bladerunner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I mnie mniej więcej o to chodziło. Tylko, że Adam tej muzyki aż tak wysoko nie ceni. Ona jest dla niego bardzo dobra jak na Zimmera, co znaczy, że nie jest aż tak dobra. Ale mniejsza o to, proszę zakończmy już ten temat. Chyba, że naprawdę chcecie rozmawiać "The Thin Red Line" czy też wybitnych ścieżkach to można osobny temat zrobić. I jak już to mogę tą "TTRL" w jednym temacie dostawać przez 24h zamiast przez 24h po różnych tematach.bladerunner20 pisze: Nie przesadzajmy Adam, jednak jest to partytura, która piszę się na top 100 kompozycji wszechczasów.
-
bladerunner