Harry Gregson-Williams Prince of Persia?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiadomo, że Lisa Gerrard jak najlepiej się nam kojarzy> "Now We Are Free" coś świetnego. Ale też nie twierdzę, że fajnie by było, gdyby to Lisa śpiewała piosenkę, czy też jakaś inna wokalistka new-age'owa czy coś w tym stylu. Ja w ogóle nie jestem fanem piosenek do filmu. Zdecydowanie wolę jak się film kończy i jakaś świetna specyficzna muzyka pojawia się podczas napisów końcowych, tak jak kończą się zawsze "Star Wars", czy też jak kończą się "Pirates of the Caribbean" z "He's a Pirate".
Oczywiście trafiają się dobre piosenki, tak jak dla mnie osobiście świetnym kawałkiem do filmu jest "New Divide" Linkin Park.
Ale nie wiem czy jakiś rockowy kawałek dobrze by pasował do tego filmu
Chociaż jakiś fajny, dynamiczny kawałek, czemu nie
Ale czegoś takiego raczej nie uraczymy.
Posłuchamy co to ta Alanis Morissette stworzy, ale na ten utwór to ja najmniej czekam.
Z ciekawości na zakończenie, czy Lisabeth Scott jest zaangażowana do tego projektu?
Oczywiście trafiają się dobre piosenki, tak jak dla mnie osobiście świetnym kawałkiem do filmu jest "New Divide" Linkin Park.

Posłuchamy co to ta Alanis Morissette stworzy, ale na ten utwór to ja najmniej czekam.
Z ciekawości na zakończenie, czy Lisabeth Scott jest zaangażowana do tego projektu?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Aż taki pewny jesteś, że jest Lisbeth Scott (teraz poprawnie)? Gdyż z tego co widzę kto pracuje nad tym projekcie to z jej nazwiskiem się nie spotkałem, ale Ty masz zawsze lepszy dostęp do kompozytorów, więc wiesz więcej
Martin Tillman ma się rozumieć też jest, ale tego akurat nie musisz mi mówić, gdyż to oczywista oczywistość, że jest zaangażowany. Oby jego potencjał został dobrze wykorzystany 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Adam Krysiński pisze:To by brzmiało wówczas tak nieprawdopodobnie jak Hansu bez ghostwriterów
Zaledwie pół dnia dał radę,ogłaszam zatem wszem i wobec - zero Hansa z mojej strony na forum do czasu Inception!!!
A teraz czekajmy sobie spokojnie na "Prince of Persia". I teraz nam pozostaje się tylko zastanawiać czy pierwszy utwór na liście to rzeczywiście Harry Gregson-Williams

Heloł? Po pierwsze czy napisałem nieprawdę? A po drugie chodziło mi o jeżdżeniu po Hansie że tego nie będę robił do czasu Inception (wtedy to już wszyscy będą to robićWawrzyniec pisze:Zaledwie pół dnia dał radę,ale spokojnie możesz sobie o Zimmerze pisać co chcesz, ja aż tak bardzo wyczulony nie jestem.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tutaj to się nie mogę zgodzić. Jak sobie patrzę po portalach i to także tych zagranicznych to "Narnia" "Królestwo Niebieskie" i "Sindbad" mają dobre, czasami bardzo dobre i rzetelne recenzje. Znajdziesz też pozytywne recenzje "Veronici Guerin" czy też "Spy Game", a więc wcale nie jest źle.