MICHAEL GIACCHINO - THE BATMAN (2022) / THE BATMAN: PART 2 (2027)
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: MICHAEL GIACCHINO - THE BATMAN (2022)
Stąd że WaterSrałer. Raz że nie ma dystrybucji w PL, a dwa, że
Cd-r to max na co ich stać obecnie.
Cd-r to max na co ich stać obecnie.

Odkąd przeczytałem recenzję "Czystej formalności", która zdradziła mi zakończenie, unikam wszelkich streszczeń, trailerów, opisów itd. Do kina staram się wchodzić 20 minut po rozpoczęciu seansu, aby uniknąć reklam i zwiastunów, choć nie zawsze mi się to udaje. Nawet nie słucham radiowych magazynów filmowych, bo tam opowiadają wszystko o najnowszych premierach, które są jeszcze przede mną. Film ma mnie w kinie zaskakiwać. Im mniej wiem, tym lepiej mi się ogląda. Dopiero po seansie czytam recenzje i opinie.
Jeśli chodzi o muzykę, słucham nowości na bieżąco bez znajomości filmu. Nie zagłębiam się zbytnio w tytuły utworów. Odpalam album i już nie wpatruję się w ekran. Płyt fizycznych nie kupuję od dawna. Nie mam gdzie ich trzymać i nie mam na czym ich słuchać. Lecę na streamingu na smartfonie/laptopie i sluchawkach nausznych.
Dokładnie, szykuje się chyba pierwszy wyskobudżetowy Giacchino bez CD. Watertower na pewno nie wyda CD, także jedyny ratunek w Sony Classical. Może będzie jak z Justice League Elfmana i Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald, Watertower puszczał sobie online, a CD wydał Sony.
Nie, bo Sony już nie ma dilu z Waterem. Zakończyli współpracę.
Będzie jak z Diuną i WW84 - zrobia parę tłoczonych, komuś się fartnie, reszta będzie miała CD-R. I tylko dostepne w USA.
Będzie jak z Diuną i WW84 - zrobia parę tłoczonych, komuś się fartnie, reszta będzie miała CD-R. I tylko dostepne w USA.
#FUCKVINYL
Także cała nadzieja w Michaelu
Ktoś kojarzy jakie było ostatnie normalne wydanie CD przez WT?

Ktoś kojarzy jakie było ostatnie normalne wydanie CD przez WT?
No to już prawie 3 lata...
A Godzilla vs. Kong? Na amazonie widnieje Płyta CD-Audio i Watertower Music.
https://www.amazon.pl/Godzilla-vs-Kong- ... C97&sr=8-1
https://www.amazon.pl/Godzilla-vs-Kong- ... C97&sr=8-1
no i wtedy Sony przestało wydawać w EU ich płyty, bo ten Bear w naszych sklepach był Watera.
Ten Kong to jest CDR- kumpel kupił.
Ten Kong to jest CDR- kumpel kupił.
#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Czyli:
"Śmierci na Nilu" na CD nie będzie, "Batmana" nie będzie, "Tajemnic Dumbledora" nie będzie na CD, "Jurassic World 3" tylko w USA, "Thor Miłość i Grom" nie będzie na CD, itp. Tak w ogóle to nic nie będzie na CD ...
"Śmierci na Nilu" na CD nie będzie, "Batmana" nie będzie, "Tajemnic Dumbledora" nie będzie na CD, "Jurassic World 3" tylko w USA, "Thor Miłość i Grom" nie będzie na CD, itp. Tak w ogóle to nic nie będzie na CD ...
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

W czarnym scenariuszu tak. Ja tam sobie jednak nie wyobrażam, żebym na półce nie miał po tym roku przynajmniej 4 nowych Michaelów 

Ostatnio zmieniony śr lut 02, 2022 11:12 am przez Mystery, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jest powiedziane że nie będzie. Ale jest wielka szansa, że będzie to CD-R tylko w USA 

#FUCKVINYL
Lepsze namacalne CD-R, niż nic, moje chałupnicze wyeksploatowane kilkunastoletnie składanki filmówki nadal śmigają mi w aucie 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Dokładnie, wolę jakieś wydanie CD niż żadne.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Widzę, że WaterTower Music mutuje pomału do EA Games muzyki filmowej. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys