A nie. Jeszcze inaczej. Nie A Single Man, nie W.E. tylko Song for a little sparrow 2.0! To jest do tego pdoobne! A się zastanawiałem do czego to jest podobne
Co nie zmienia faktu, że wszystkie te kawałki są w jednym stylu... trochę jestem rozczarowany, mam nadzieję, że "muzyka akcji" w R&J poratuje sytuacje trochę.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to na stronie Film Music Magazine można znaleźć długi, bo ponad 50 minutowy wyiad z Ablem. W końcówce jest mowa o R&J. Nie rozumiem krytyki dot. stylistyki muzyki do tego filmu. Toż ona powinna być liryczna; to nie jest bombastyczny film przygodowy, tylko dramat. Poczekałbym do usłyszenia jak muzyka prezetować się będzie na albumie.
link: http://www.filmmusicmag.com/?p=11836
Ale nikt nie krytykuje tego, że ta muzyka jest liryczna. Tylko wkurza fakt, że to brzmi (prawie) tak samo jak poprzednie prace!
A wywiad jest straszny. Momentami nie mogę zrozumieć co Abel ma na myśli - bo mówi po angielsku i coś mu czasami brakuje słów i kombinuje, kombinuje i ta konstrukcja, którą z siebie wydusi już nie ma sensu