Na to bym nie liczył..Marek Łach pisze:Najpierw myli tytuły a teraz SF wrzuca... Weź się ogarnij![]()
Najważniejsze ścieżki fantasy 1980-2010
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Animacje to chyba temat na inny, wielki wątek..Wawrzyniec pisze:P.S. A z ciekawości, czy zamierzacie animacje uwzględnić do tej listy?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Fantasy, tak jak w tytule wątku
Z jednoznacznymi kryteriami jest problem, jak już pisałem, ale może rozpracujemy to w trakcie 
Animacji na razie myślałem nie uwzględniać - ale jeśli uznamy, że trzeba, to rozszerzymy listę
(Bucholc chyba ma rację, że to do innego wątku mogłoby iść)
Animacji na razie myślałem nie uwzględniać - ale jeśli uznamy, że trzeba, to rozszerzymy listę
Ostatnio zmieniony wt mar 30, 2010 11:48 am przez Marek Łach, łącznie zmieniany 1 raz.
Stargate jakby nie patrzyć to fantasyMarek Łach pisze:Fantasy, tak jak w tytule wątkuZ jednoznacznymi kryteriami jest problem, jak już pisałem, ale może rozpracujemy to w trakcie
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Alicji Elfmana nie ma? Czy ET to s-f? Albo Avatar? 
Ostatnio zmieniony wt mar 30, 2010 11:50 am przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Alicja mogłaby być, bo to taki trochę inny Burton.generalnie chodzi mi głównie o fantasy przygodowe/epickie w duchu Conana, LOTRa, czy Legendy, ale jak widać umieściłem też chociażby Labirynt Fauna, bo brzmieniem chyba dobrze wpisuje się w te klimaty
JP to przygodówka SF
Ostatnio zmieniony wt mar 30, 2010 11:52 am przez Marek Łach, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: