1% podatku a muzyka filmowa
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czy ktoś z Was też już przyłączył się do sieci W RODZINIE? Dają takie fajne telefony z dużymi przyciskami i dużym wyświetlaczem, że nawet po pijaku łatwo napisać sms na płatny numer RM.
Toruń, Toruń, Toruń... Niech nam żyje...
Toruń, Toruń, Toruń... Niech nam żyje...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Znowu bajoro.. a taki ciekawy temat mógł być. Zawsze ktoś się przypałęta, eh..
Wstydźcie się.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
No jedna Ewelina która nie offtopuje....
A poważnie mówiąc to ja się kiedyś w to bawiłem (tzn próbowałem założyć stowarzyszenie kulturalne, nawet statut napisałem...) Ale rozbiło się o fundusze (Regon, KRS to koszta ok 1500 zł), a składki nie pokryją aż takich dużych sum. Szkoda że czegoś takiego nie ma. Poszukam jeszcze może oddam moje ciężko zarobione piniądze jakimś zdolnym muzycznie dzieciom z małych wiosek. W końcu może takie Janko Muzykanty wyrosną na Kilarów czy Preisnerów...
A poważnie mówiąc to ja się kiedyś w to bawiłem (tzn próbowałem założyć stowarzyszenie kulturalne, nawet statut napisałem...) Ale rozbiło się o fundusze (Regon, KRS to koszta ok 1500 zł), a składki nie pokryją aż takich dużych sum. Szkoda że czegoś takiego nie ma. Poszukam jeszcze może oddam moje ciężko zarobione piniądze jakimś zdolnym muzycznie dzieciom z małych wiosek. W końcu może takie Janko Muzykanty wyrosną na Kilarów czy Preisnerów...
Why So Serious !?
Tu masz Łukasz wszystkie organizacje kulturalne:).Wybór ogromy.Faktycznie samo Stowarzyszenie to pikuś,ale Regon już jest płatny.Tylko tak na poważnie,to dużo jest papierkowej roboty,i latania po sądach.Bo fundusze można dostać od sponsorów i z dopłat.Ale i to reszta zaofftopuje temat.Łukasz Wudarski pisze:No jedna Ewelina która nie offtopuje....
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt: