1% podatku a muzyka filmowa

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#16 Post autor: Koper » czw mar 18, 2010 22:00 pm

Czy ktoś z Was też już przyłączył się do sieci W RODZINIE? Dają takie fajne telefony z dużymi przyciskami i dużym wyświetlaczem, że nawet po pijaku łatwo napisać sms na płatny numer RM.

Toruń, Toruń, Toruń... Niech nam żyje...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#17 Post autor: Bucholc Krok » czw mar 18, 2010 22:03 pm

Znowu bajoro.. a taki ciekawy temat mógł być. Zawsze ktoś się przypałęta, eh.. :? Wstydźcie się.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#18 Post autor: Koper » czw mar 18, 2010 22:24 pm

Sam oftopy tworzysz, a pretensji najwięcej. :P Cały Bucholc. :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#19 Post autor: ewelina » czw mar 18, 2010 22:25 pm

masakryczni offtopiarze.Wy nawet rozmawiając o podatku musicie offtopować.Ale odnośnie tych wszystkich Stowarzyszeń-to trzeba spojrzec jakie warunki trzeba spełnić.I może być ciekawa inicjatywa.

Awatar użytkownika
Łukasz Wudarski
+ Sergiusz Prokofiew +
Kontakt:

#20 Post autor: Łukasz Wudarski » czw mar 18, 2010 22:30 pm

No jedna Ewelina która nie offtopuje....

A poważnie mówiąc to ja się kiedyś w to bawiłem (tzn próbowałem założyć stowarzyszenie kulturalne, nawet statut napisałem...) Ale rozbiło się o fundusze (Regon, KRS to koszta ok 1500 zł), a składki nie pokryją aż takich dużych sum. Szkoda że czegoś takiego nie ma. Poszukam jeszcze może oddam moje ciężko zarobione piniądze jakimś zdolnym muzycznie dzieciom z małych wiosek. W końcu może takie Janko Muzykanty wyrosną na Kilarów czy Preisnerów...
Why So Serious !?

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#21 Post autor: ewelina » czw mar 18, 2010 22:50 pm

Łukasz Wudarski pisze:No jedna Ewelina która nie offtopuje....

A poważnie mówiąc to ja się kiedyś w to bawiłem (tzn próbowałem założyć stowarzyszenie kulturalne, nawet statut napisałem...) Ale rozbiło się o fundusze (Regon, KRS to koszta ok 1500 zł), a składki nie pokryją aż takich dużych sum. Szkoda że czegoś takiego nie ma. Poszukam jeszcze może oddam moje ciężko zarobione piniądze jakimś zdolnym muzycznie dzieciom z małych wiosek. W końcu może takie Janko Muzykanty wyrosną na Kilarów czy Preisnerów...
Tu masz Łukasz wszystkie organizacje kulturalne:).Wybór ogromy.Faktycznie samo Stowarzyszenie to pikuś,ale Regon już jest płatny.Tylko tak na poważnie,to dużo jest papierkowej roboty,i latania po sądach.Bo fundusze można dostać od sponsorów i z dopłat.Ale i to reszta zaofftopuje temat.

Awatar użytkownika
ewelina
Michał Lorenc

#22 Post autor: ewelina » czw mar 18, 2010 22:51 pm

Awatar użytkownika
Łukasz Wudarski
+ Sergiusz Prokofiew +
Kontakt:

#23 Post autor: Łukasz Wudarski » czw mar 18, 2010 22:55 pm

Dzięki, wprawdzie znam tę stronę, ale zawsze się przyda... Bywałem na niej często jak zakładaliśmy to stowarzyszenie kulturalne. Poszperam. Jak coś znajdę naskrobię na forum.
Why So Serious !?

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#24 Post autor: Adam » pt mar 19, 2010 08:27 am

Łukasz Wudarski pisze:Bywałem na niej często jak zakładaliśmy to stowarzyszenie kulturalne.
Armię Wyzwolenia Kobiet z Więzienia? ;-):P
#FUCKVINYL

ODPOWIEDZ