28 Years Later - Young Fathers (2025)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

Re: 28 Years Later - Young Fathers (2025)

#16 Post autor: Mystery » sob sie 02, 2025 07:07 am

Cieszę się że nie poszedłem na to do kina, bo wyszedłbym chyba po pół godziny. Nie moja estetyka i strasznie męczący seans, na który przeznaczyłem trzy wieczory. Wizja artystyczna w ogóle mnie nie kupiła, brzydkie zdjęcia, montaż, muzyka i efekty na czele z bieda Matrixem, nie wiem na co przeznaczono tu te 75 mln, chyba na iPhony i sztuczne kuśki :P Fabuła też nie powala, idziemy na godzinną wędrówkę z ojcem, później z matką, a na sam koniec dołączamy do jakiejś dziwacznej cyrkowej trupy dresiarzy rodem z Power Rangers :P Jedynie dorośli aktorzy trzymali tu fason, szczególnie świetny Fiennes, którego chciało by się więcej, bo główny bohater też jakoś nie przekonał.

Awatar użytkownika
Ghostek
Hardkorowy Koksu
Kontakt:

Re: 28 Years Later - Young Fathers (2025)

#17 Post autor: Ghostek » ndz sie 03, 2025 11:20 am

Dokładnie.
Te slo mo w sekwencjach zabijania i chaotyczne zdjęcia oraz montaż, to jakieś nieporozumienie.
Fabuły praktycznie brak. Chyba mieli kilka pomysłów na ten film i metodą łączenia wątków ukleili jeden. Banda dresiarzy na końcu przelała czarę goryczy. Dno.
Obrazek

ODPOWIEDZ